Vertrouwens Contact Persoon

De Vertrouwens Contact Persoon is het eerste aanspreekpunt voor vragen, vermoedens, meldingen, klachten en aangifte met betrekking tot ongewenst gedrag.  De VCP is aanspreekbaar voor spelers, ouders van spelers, kaderleden, vrijwilligers en bestuurders. Ze nemen meldingen aan, informeren over mogelijke vervolgstappen, verzorgen procesbegeleiding en hebben een adviesrol richting het bestuur.

Een aantal concrete voorbeelden van wanneer er contact met de VCP opgenomen kan worden:

  • seksuele intimidatie
  • agressie en geweld
  • pesten
  • discriminatie
  • interne criminaliteit

Zie https://www.youtube.com/watch?v=bT9FQi9TAwE voor een korte uitleg hoe de VCP werkt.

Wil je contact opnemen met één van de vertrouwenscontactpersonen van KC Antilopen / Lancyr Deelen, stuur dan een mail naar vertrouwenscontactpersoon@antilopen.nl

 

Loes Meijs

Ik ben Loes Meijs. Ik heb binnen Antilopen verschillende functies zoals het coachen van de B3 en trainen van de recreanten.

In het dagelijkse leven heb ik een eigen praktijk voor Remedial Teaching. Ik werk met kinderen tussen de 7 en 14 jaar die problemen hebben met lezen en/of rekenen. Ik begeleid deze kinderen in mijn praktijk thuis of op hun school.

Ik korfbal al vanaf mijn achtste. Eerst in Hilversum bij Altius en vanaf 1996 bij Antilopen.
Dineke Verkaik

Mijn naam is Dineke Verkaik en ik ben betrokken bij KC Antilopen/Lancyr Deelen omdat onze jongste dochter hier met veel plezier korfbalt. Ik heb Antilopen leren kennen als een betrokken, sportieve en gezellige vereniging. Jullie zien mij weleens in de kantine achter de bar of in de keuken staan.

In het dagelijks leven werk ik als NVO Orthopedagoog-Generalist met kinderen en ouders bij de UU in Utrecht en werk ik aan het onderzoek ‘Gezin en kanker’.

Ik ben blij dat ik bij Antilopen, samen met Loes, een bijdrage mag leveren aan een veilige en sociale sfeer binnen de club. Dat betekent dat je contact met mij kunt opnemen als je vragen hebt of als er dingen zijn die je niet fijn vindt. Ik denk dan met je mee hoe er op een goede manier binnen of buiten de club mee omgegaan moet worden.

Dineke en Loes werken samen met de Corina Jantzen, de VCP-er van LHV. Mocht je met een onafhankelijke vertrouwenscontactpersoon willen praten, dan kun je deze vinden op de site van LHV.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×