Verenigingswerk

Antilopen is een gezellige familieclub, waar leden, ouders en andere betrokkenen graag een handje meehelpen. We willen een positieve sfeer bewerkstelligen; als iedereen wat doet is het zo gebeurd. Binnen Antilopen is nadrukkelijk gekozen om leden en ouders te betrekken bij het verenigingswerk. Iedereen worden geacht een bijdrage te leveren aan het reilen en zeilen van Antilopen. En bereidheid tot het verrichten aan het verenigingswerk is daarom een voorwaarde voor het lid kunnen worden en zijn van Antilopen.

Werkwijze

Antilopen biedt de leden alles wat nodig is om te spelen, daartegenover verwacht Antilopen van iedereen de beschikbaarheid en de bereidheid om verenigingswerk te doen (iedereen draagt z'n steentje bij), zo lang het lidmaatschap geldt. Je kunt zelf kiezen voor een bepaalde verenigingsfunctie of -taak. In het beleidsplan met betrekking tot verenigingswerk staat beschreven wat we van onze leden verwachten en welke spelregels er gelden rondom verenigingswerk: beleidsplan.

Welke verenigingsfunctie en/of taken zijn beschikbaar?

Wil jij weten welke verenigingsfunctie of -taak jij kunt verrichten? Bekijk het hier (wordt geupdate)

Kijk bij het uitzoeken van een functie of taak naar wat jeleuk lijkt om te doen en/of waar jouw kwaliteiten liggen. Staat jouw ideale verenigingsfunctie of -taak er niet tussen, neem dan contact op met iemand van de commissie verenigingswerk om uit te zoeken of we iets kunnen regelen:

  • Mail de commissie via verenigingswerk@antilopen.
  • Yolanda Versteeg (06-37469546)
  • Alice Langenberg (06-12181092) 
  • Marjolein Aarts (06-44378781)
  • Eline Huijzendveld (06-19824483)

Titels en onderscheidingen voor verenigingswerkers

Titels die je kunt behalen door je jaren in te zetten voor de vereniging zijn:

  • Erevoorzittter
  • Erelid
  • Lid van Verdienste

Allemaal hebben zij een bijzondere prestatie verricht voor onze vereniging.

De Antilopen Erespeld

Sinds het seizoen 2012/2013 is er de Antilopen Erespeld. Deze speld is een onderscheiding voor bijzondere prestaties van onze verenigingswerkers. De Antilopen Erespeld wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Avond van Antilopen aan een aantal verenigingswerkers die daarvoor genomineerd zijn. Het zijn met name de verenigingswerkers die jaren iets doen voor de club die we hiermee in het zonnetje zetten.

Lanic-troffee

Deze trofee is voor een verenigingswerker of meerdere verenigingswerkers die een prestatie hebben geleverd die gerelateerd is aan de sportieve activiteiten, maar dat hoeft niet een sportieve prestatie an sich te zijn.

Prestatiebeker

Deze beker is voor een persoon of meerdere personen die het afgelopen seizoen een grote prestatie heeft/ hebben geleverd ten behoeve van de vereniging.

 

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×