Open Kangoeroe training 29 mei 2021

Al enkele jaren organiseert de korfbalclub Antilopen een leuke sport en spel dag voor alle kinderen uit groep 1,2 en 3 uit Leusden: de GIGA Kangoeroedag. Helaas is het dit jaar, vanwege de coronamaatregelen, niet mogelijk om dit evenement opnieuw te organiseren.

Dit betekent gelukkig niet dat we helemaal niks doen. Omdat we de kinderen wel de mogelijkheid willen geven om lekker bij ons te komen sporten en spelen, hebben we een alternatief programma.

Op zaterdagochtend 29 mei, van 10:00 uur tot 11:00, houden we een open training voor alle kinderen uit groep 1, 2 en 3. Alle kinderen uit deze groepen mogen (op inschrijving) mee komen trainen met onze Kangoeroes.

Kangoeroe

Er worden die ochtend buiten op het veld van het Burgemeester Buining sportpark allerlei leuke spelletjes gespeeld onder begeleiding van leden van de club. Na deze training krijgen de kinderen iets leuks mee naar huis en als zij enthousiast geworden zijn, mogen zij op zaterdagochtend 5 juni en 12 juni weer gratis komen meetrainen.

Komt uw kind ook meedoen aan deze leuke spelletjesochtend? Schrijf hem of haar dan vandaag nog via het inschrijfformulier. Doe dit op tijd, want vol is vol.

U mag na de eerste training beslissen of uw zoon of dochter de week daarna weer meedoet.

Kunt u toevallig niet op 29 mei, maar wel in de weken daarna? Stuur dan een mailtje kangoeroedag@antilopen.nl en laat weten op welke zaterdag jullie graag komen kijken/meedoen.

Het belooft een gezellige en sportieve ochtend te worden en we hopen veel kinderen te zien op 29 mei!

Met sportieve groet,

 

De Giga Kangoeroe commissie van Korfbalclub Antilopen,

Inschrijven doet u via het inschrijfformulier.
Voor vragen kunt u mailen naar kangoeroedag@antilopen.nl.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×