Nieuwsbericht plaatsen

Leuk dat je een nieuwsbericht gaat plaatsen op antilopen.nl! Het zal even wennen zijn, maar voor je het weet ben je expert en weet je niet meer anders! Klik op Lees meer om de handleiding te lezen.

 

Mail eventuele ‘bugs’ of andere problemen naar website@antilopen.nl. Uiteraard zullen er nog wel wat kinderziektes voorkomen, dus houd ons graag op de hoogte!


Inloggen

Ga naar www.antilopen.nl en klik op de knop Inloggen, linksboven, onder het logo van Antilopen.


Eenmaal ingelogd, tik je achter de url http://www.antilopen.nl/ci/ admin >  Dat ziet er dus zo uit: Druk op enter. Je zit nu in de nieuwe admin omgeving.

Nieuwsbericht plaatsen
Klik op Toevoegen Nieuwsbericht

 

Afbeelding toevoegen
Klik helemaal bovenaan de pagina boven Toevoegen Nieuwsbericht op Klik hier om een plaatje voor je nieuwsbericht te uploaden.Selecteer een bestand van je computer en klik op uploaden. Selecteer met je cursor de link naar het plaatje. Ga vervolgens naar het vorige tabblad.

Klik op de button Afbeelding en plak je link bij URL en pas eventueel de hoogte en breedte aan. 

Nieuwsbrief herhalen
Geef hier door middel van 1,2,3 etc. aan hoe vaak je wilt dat je nieuwsbericht in de digitale nieuwsbrief wordt herhaald. Wil je het nieuwsbericht niet in de digitale nieuwsbrief hebben? Geef dan een 0 in. 

Opslaan van je  nieuwsbericht
Klik naar wens op ‘Opslaan’ of ‘Opslaan en terug naar lijst’. 

Kijk voor je het programma afsluit even op de website of je bericht klopt, er goed uitziet, of je de Lees meer functie goed hebt gebruikt (met andere woorden, staan er maar 2 á 3 regels op de homepage), of het lettertype klopt met de andere berichten op de site etc.

Niet? Ga dan weer even naar de Antilopen Admin en pas je bericht hierop aan.

Gefeliciteerd! Je hebt een bericht op de nieuwe site geplaatst!

 

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×