Locatie en route

Postadres
Roggeland 14
3833 VN Leusden

Sportveld
Burgemeester Buining Sportpark
Bavoortseweg 27
3833 BM Leusden
033 - 494 00 52


Grotere kaart weergeven

 

Sporthal
Activiteitencentrum De Korf
De Smidse 1
3831 NT Leusden
033 - 494 67 31

 

 

Met de auto:

Leusden ligt ten oosten van Amersfoort en is gemakkelijk te bereiken via de A28 (Utrecht - Zwolle) en A1 (Amsterdam - Apeldoorn). Kom je vanaf de A1, dan neem je bij knooppunt Hoevelaken de A28 richting Utrecht. Op de A28 neem je de afslag Leusden (niet Leusden-zuid). Bovenaan de afslag ga je linksaf richting Leusden. Bij de 2e verkeerslichten sla je rechtsaf. Volg daarna de aanwijzingen hieronder.

Sportveld
Bij de 4e verkeerslichten ga je rechtsaf. Daarna direct rechts. Na 200 meter kun je aan de linkerkant parkeren en ben je direct bij de kantine en sportvelden van Antilopen. De kantine en sportvelden liggen direct bij de kantine van LHV (handbal) en bij jongerencentrum De Ijsbreker.

Sporthal
Bij de 3e verkeerslichten ga je linksaf (Noorderinslag). Vervolgens ga je bij de 3e verkeerslichten rechtsaf (Burg. vd Postlaan). Eerstvolgende weg rechtsaf en deze weg met de bocht naar links volgen. Na het gemeentehuis (aan je linkerhand) kun je de auto parkeren op of onder het parkeerdek links. De sporthal ligt naast het parkeerdek. Voorbij de sporthal is nog meer parkeergelegenheid. De sporthal ligt bij Café Monet, winkelcentrum de Hamershof, Theater De Tuin en het Bowlingcentrum.

 

Met het openbaar vervoer:

Met de trein kun je reizen naar station Amersfoort centraal. Vanaf hier rijden de volgende bussen naar ons sportveld of de sporthal.

Sportveld
Lijn 80 komt direct langs het sportpark. Stap uit bij halte Burg. Buiningpark. Vanaf de halte zie je de ingang van het sportpark. Volg de hoofdweg op het sportpark naar rechts. Na 500 meter ga je rechts de parkeerplaats op en tref je de ingang naar de kantine en korfbalvelden van Antilopen.
Met de lijnen 70 en 76 stap je voor het sportpark uit bij de eerste halte binnen de bebouwde kom (Groene Zoom). Loop door naar het kruispunt en steek de Groene Zoom over. Loop het voetpad schuin links in. Na 200 meter ga je rechts de parkeerplaats op en tref je de ingang naar de kantine en korfbalvelden van Antilopen.

Sporthal
Voor de sporthal maak je gebruik van de lijnen 70 of 76 en stap je uit bij de derde halte binnen de bebouwde kom (Geertrudeshof), op de hoek van de Hamersveldseweg en de Noorderinslag. Loop via de parkeerplaats naar winkelcentrum De Hamershof. Op het grote plein 't Erf volg je de weg voor het gemeentehuis langs. De sporthal vind je vervolgens rechts naast het gemeentehuis.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×