G-Korfbal

G-korfbal is korfbal voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ons G-team is bedoeld voor mensen vanaf 12 jaar en ouder met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking. Gezelligheid staat voor ons bovenaan, daarnaast is het wel van belang dat een speler een bal kan (leren) gooien en vangen.

Trainen en wedstrijden

Op woensdagavond wordt er getraind.
Bekijk onder de pagina Competitie (bovenin) het actuele trainingsschema van ons G-team.

Om korfbal goed te leren spelen, trainen we elke week een uur. Af en toe spelen we op zaterdag een wedstrijd of een toernooi tegen andere G-teams. Het G-team bij Antilopen heeft zijn eigen trainers en begeleiders. Op een vaste trainingsavond kan er geoefend worden met aanvallen, verdedigen, gooien, vangen en samenspelen. Voor het trainen heb je alleen sportkleding nodig: een t-shirt, een sportbroek, sportschoenen en eventueel een trainingspak.

Vervoer

Er wordt van je verwacht dat je zelf je vervoer van en naar de sportaccommodatie regelt en dat je zelfstandig omgekleed op het veld komt!

Ben je geïnteresseerd? 

Dan kun je eerst een paar keer vrijblijvend meetrainen. Daarna kun je besluiten om lid te worden van Korfbalclub Antilopen. Ben jij benieuwd of korfbal ook iets voor jou is? Kom dan gerust eens kijken op onze training!

Meer informatie

Marjolein Aarts
06 - 44 37 87 81
gkorfbal@antilopen.nl

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×