Corona Huisregels Antilopen

Onderstaand zijn naar onderwerp/aspect de verschillende richtlijnen/spelregels en adviezen opgenomen omtrent hoe wij binnen KC Antilopen omgaan met CORONA.

Meldingen die aandacht vragen kunnen direct gemaild worden naar: geencorona@antilopen.nl

 

Accommodatie

De accommodatie is voor leden en bezoekers alleen toegankelijk via het pad langs de kantine van LHV. De voordeur van het clubhuis blijft gesloten.
Direct na het toegangshek staat een desinfectiepomp voor de handen, maak hier gebruik van.

Op de gehele accommodatie geldt uiteraard de 1½-meter-maatregel. Omdat dit in de binnenruimte nauwelijks is te realiseren, maken we vooral gebruik van de enorme buitenruimte.
Voor minder goed weer zijn beide grote tenten beschikbaar.

Toiletten zijn toegankelijk via de deuren onder de overkapping. Hier geldt één-richtingsverkeer, dus naar binnen via de rechterdeur (kant LHV), naar buiten via de (van buitenaf gezien) linker deur (kant Antilopen).

Bidons vullen kan bij de nieuwe buitenkraan die is aangebracht onder het logo van LHV.

Sporthal

In de gangen van de sporthal geldt het dringende advies om een mondkapje te dragen.

De kleedkamers in de sporthal mogen niet als zodanig gebruikt worden, maar dienen wel als garderobe voor jassen, schoenen en tassen.

Sporters mogen zich niet langer dan noodzakelijk in het sportcomplex ophouden, máximaal 10 minuten voor en na de training maar liefst minder.

De tussendeur tussen sporthal en kantine mag niet open.

Eten en drinken in kleedkamers en gangen is niet toegestaan.

Ouders en verzorgers hebben geen toegang tot de sportaccommodatie tijdens de training van hun kinderen.

Horeca

Tot nader order is de HORECA gesloten. conform richtlijnen rijksoverheid

Kleedkamers

De kleedkamers zijn tijdelijk NIET toegankelijk

Publiek

Conform landelijke richtlijnen is publiek momenteel niet toegestaan. Begeleidende staf van thuisploegen, als ook begeleiding en chauffeurs (conform KNKV advies max 5 chauffeurs bij een ploeg van 8 speler) van onze gasten zijn wel welkom

 

Vervoer

Voor uitwedstrijden gelden de volgende regels, in lijn met adviezen van Rijksoverheid:

* Het dringende advies de richtlijnen van de overheid te volgen. Dit advies is op basis van de persconferentie van dinsdagavond 18 augustus niet aangepast. Dit houdt in dat de richtlijn, zoals 1 juli bepaald, van kracht blijft. Iedereen van 13 jaar en ouder, die niet tot hetzelfde huishouden behoort en wel bij elkaar in de auto stapt, wordt dringend geadviseerd een niet-medisch mondkapje te dragen in de auto naar een uitwedstrijd.

Het is de bedoeling dat ouders en spelers zelf zorgen dat zij een mondkapje bij zich hebben. Mocht je deze per ongeluk vergeten zijn, dan kan je een mondkapje halen in de kantine bij de bar. Door het dragen van mondkapjes hopen wij elkaar, en vooral ook alle ouders die voor ons rijden naar de wedstrijden, te beschermen. 

 

Veldwachter

Vanwege de op dit moment geldende regels m.b.t. Corona zijn wij als club van mening dat we veldwachters nodig hebben tijdens de trainingsavonden en op zaterdagen. Dit betekent een extra inspanning van ons als leden, ouders en betrokkenen. 

De veldwachter is herkenbaar aan het CORONA-coordinator shirt en heeft als rol:

* Op trainingsavonden fungeert de veldwachter als aanspreekpunt m.b.t. de geldende Corona regels op en om het veld, gebruik van kleedkamers, gebruik terras (1,5m) en gebruik van de kantine.

* Op zaterdagen fungeert de veldwachter voor externe scheidsrechters als gastheer/vrouw en aanspreekpunt m.b.t. de Corona regels. Daarnaast belangrijk om het publiek zowel langs de lijn als op het terras te helpen herinneren aan de afstand. Aanspreken van mensen is een gebleken noodzaak en de toon hierbij is belangrijk. Wanneer het wat drukker is op het terras is het van belang om de looprichting in en om de kantine in de gaten houden. 

Bevindingen die iedere veldwachter doet en kunnen leiden tot een meer gecontroleerde en veilige omgeving, kunnen direct gestuurd worden naar geencorona@antilopen.nl

 

 

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×