Corona Huisregels Antilopen

Onderstaand zijn naar onderwerp/aspect de verschillende richtlijnen/spelregels en adviezen opgenomen omtrent hoe wij binnen KC Antilopen omgaan met CORONA.

Meldingen die aandacht vragen kunnen direct gemaild worden naar: geencorona@antilopen.nl

 

Accommodatie

De accommodatie is voor leden en bezoekers alleen toegankelijk via het pad langs de kantine van LHV. De voordeur van het clubhuis blijft gesloten.
Direct na het toegangshek staat een desinfectiepomp voor de handen, maak hier gebruik van.

Op de gehele accommodatie geldt uiteraard de 1½-meter-maatregel. Omdat dit in de binnenruimte nauwelijks is te realiseren, maken we vooral gebruik van de enorme buitenruimte.
Voor minder goed weer zijn beide grote tenten beschikbaar.

Toiletten zijn toegankelijk via de deuren onder de overkapping. Hier geldt één-richtingsverkeer, dus naar binnen via de rechterdeur (kant LHV), naar buiten via de (van buitenaf gezien) linker deur (kant Antilopen).

Bidons vullen kan bij de nieuwe buitenkraan die is aangebracht onder het logo van LHV.

Horeca

Op trainingsavonden en zaterdagen is de kantine geopend voor een drankje of een hapje, maar met minimale barbezetting.

Ingang van de kantine alleen via de terrasdeur naast de tent.

Uitgang van de kantine via de terrasdeur die uitkomt in de tent.

Blijf niet langer binnen dan noodzakelijk voor je bestelling.
Er zijn binnen geen zitplaatsen.
Als een commissie een afzonderlijke plaats nodig heeft om even met elkaar te zitten, dan kan dat in overleg met het barpersoneel.
Maak je gebruik van de Laheij-kamer, zorg dan dat de ventilatie aanstaat.

Kleedkamers

De kleedkamers zijn toegankelijk, maar zeer beperkt te gebruiken.
Omdat ze maar klein zijn, kunnen maximaal 4 personen tegelijk aanwezig zijn en mogen er maar twee personen tegelijk tegenoverelkaar douchen.

Publiek

Uiteraard geldt voor publiek dat iedereen de landelijke 1½-meter-maatregel dient te volgen. Op de stenen tribune is voldoende ruimte om ruim van anderen vandaan te zitten.

Langs het veld aan het hek staan mag, tussen twee rode lijntjes (bovenop de paaltjes) mogen alleen mensen uit één huishouden staan.

Op het kunstgras is geen publiek toegestaan.

Op de tribune en langs de lijn mag niet geschreeuwd en gezongen worden.

Gasten

Ter invulling....

Vervoer

Voor uitwedstrijden gelden de volgende regels, in lijn met adviezen van Rijksoverheid:

* Het dringende advies de richtlijnen van de overheid te volgen. Dit advies is op basis van de persconferentie van dinsdagavond 18 augustus niet aangepast. Dit houdt in dat de richtlijn, zoals 1 juli bepaald, van kracht blijft. Iedereen van 13 jaar en ouder, die niet tot hetzelfde huishouden behoort en wel bij elkaar in de auto stapt, wordt dringend geadviseerd een niet-medisch mondkapje te dragen in de auto naar een uitwedstrijd.

Het is de bedoeling dat ouders en spelers zelf zorgen dat zij een mondkapje bij zich hebben. Mocht je deze per ongeluk vergeten zijn, dan kan je een mondkapje halen in de kantine bij de bar. Door het dragen van mondkapjes hopen wij elkaar, en vooral ook alle ouders die voor ons rijden naar de wedstrijden, te beschermen. 

 

Veldwachter

Vanwege de op dit moment geldende regels m.b.t. Corona zijn wij als club van mening dat we veldwachters nodig hebben tijdens de trainingsavonden en op zaterdagen. Dit betekent een extra inspanning van ons als leden, ouders en betrokkenen. 

De veldwachter is herkenbaar aan het CORONA-coordinator shirt en heeft als rol:

* Op trainingsavonden fungeert de veldwachter als aanspreekpunt m.b.t. de geldende Corona regels op en om het veld, gebruik van kleedkamers, gebruik terras (1,5m) en gebruik van de kantine.

* Op zaterdagen fungeert de veldwachter voor externe scheidsrechters als gastheer/vrouw en aanspreekpunt m.b.t. de Corona regels. Daarnaast belangrijk om het publiek zowel langs de lijn als op het terras te helpen herinneren aan de afstand. Aanspreken van mensen is een gebleken noodzaak en de toon hierbij is belangrijk. Wanneer het wat drukker is op het terras is het van belang om de looprichting in en om de kantine in de gaten houden. 

Bevindingen die iedere veldwachter doet en kunnen leiden tot een meer gecontroleerde en veilige omgeving, kunnen direct gestuurd worden naar geencorona@antilopen.nl

 

 

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×