hoi

Grote club actie 2022 weer van start

Franny van Woerkom

22-09-2022

Reageer

Vanaf zaterdag 24 september gaat de Grote Club Actie voor 2022 van start! Alle jeugdleden van de C-D-E-F jeugd hebben deze week een verkoop boekje ontvangen of zullen deze zaterdag krijgen. Op de voorkant staat een QR code (bij een aantal kinderen is deze niet compleet, volgende week kan ik nieuwe stickers hiervoor uitdelen). Aan de binnenkant van het boekje staat een uitleg video en je kunt een persoonlijke verkoop pagina delen via sociale media of whatsapp om zo extra loten te verkopen. Het liefst zien we dat de QR code veel wordt gebruikt, dit scheelt weer tijd met het invoeren van de loten.

Voor dit jaar hebben we een doel bedacht waar de opbrengst van de actie aan wordt besteed, namelijk extra dug-outs voor op het veld! Op dit moment hebben we er 2 op het veld staan, bijna altijd bij het hoofdveld, waar niet elk team kan spelen. Met de uitbreiding van extra dug-outs kunnen er meer teams plezier van hebben! Vertel dit ook als je loten gaat verkopen, om mensen extra te motiveren en laten we samen zorgen dat we dit doel gaan bereiken! 
Ook zijn er weer prijzen te verdelen aan het einde, wat precies dat wordt later bekend gemaakt. Ook ligt er een medaille klaar voor alle kinderen die 25 loten of meer verkopen dus dit is alvast een goede reden om jullie best te gaan doen. Wij zullen de doos aan de zijkant bij de bar neerzetten, daar kunnen volle boekjes in, of als je klaar bent met verkopen. tevens zitten er nieuwe boekjes in mocht je die nodig hebben. Zit er iemand in je team zonder boekje? Laat het dan ons weten zodat we een QR code aan kunnen maken.

Mochten jullie vragen hebben kun je terecht bij Mariëlle Bouman (moeder Jesper, D1 en Mertijn, E3), Rosemarie Veenendaal (moeder Nick C2 en Ryan D2) of Franny van Woerkom (moeder Josh, D1 en Owen, F1)

Veel succes!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×