hoi

Hulp gezocht!

Franny van Woerkom

30-08-2022

Reageer

Het begin van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en daarmee begint ook de zoektocht naar hulp binnen de vereniging. Voor de tak van de commisies die onder mij als clubmanager vallen ben ik op zoek naar het volgende:

- hulp bij de Grote Club Actie; in de maanden september, oktober en november loopt de Grote Club Actie waar wij als vereniging een hoop geld mee kunnen verdienen. 80% van elk verkocht lot gaat naar de club. Om dit te organiseren zoek in enthousiaste (jeugd)leden of ouders die wel iets willen doen voor de vereniging, maar niet iets waar ze het hele jaar druk mee zijn. Dus ben je handig met social media, creatief met bedenken van prijzen en handig met gegevens invoeren, dan ben jij de persoon die ik zoek!

- hulp bij de Plantenactie; na een aantal jaren afwezigheid door Corona gaat in mei 2023 de plantenactie weer gehouden worden. Om dit te organiseren zijn we op zoek naar versterking! Heb je affiniteit met organiseren en lijkt het je leuk om hiermee te helpen, laat het weten!

Voor beide vacatures kun je contact opnemen met mij, f.vanwoerkom@hotmail.com / 06-36162214.

 

Groet,

Franny

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×