hoi

Focus op het nieuwe seizoen

Gert-Jan de Vos

30-07-2022

Reageer

Over enkele weken starten we weer aan een nieuw seizoen. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om hiervoor alles in orde te maken. Dat dit werk voor de buitenwacht normaal gesproken allemaal vanzelf lijkt te gaan, komt onder ander door de inzet van Mirjam Brouwer.

Sinds mensenheugenis is zij betrokken bij de TC’s van Antilopen. Als raadgever, wedstrijdsecretaris, clubmanager, schema’s maker, crisismanager en contactpersoon bij de bond is/was zij onmisbaar om een ieder van ons te laten korfballen. Nu heeft ze al een langere tijd aangegeven dat ze wat anders wilde gaan doen en een flinke stap terug wil doen met het verenigingswerk. Zij gaat zich komend seizoen samen met Michel vol overgave richten op het trainen en coachen van de B1. 

Als bestuur hebben we Mirjam natuurlijk op persoonlijke titel al bedankt, maar wil hier toch nog even duidelijk ons “dank je wel” uitspreken. Dank je wel, voor alle inzet!

 

Zoals Mirjam zelf zegt: “Ik ben niet weg”. Dat is voor mij als verantwoordelijke op technische zaken fijn, want er blijven wat zaken op de achtergrond waarbij we gelukkig haar hulp nog mogen inroepen.

 

Verder zal het wennen zijn dat je niet voor elk vraagstuk bij Mirjam terecht komt. Elke TC heeft aanspreekpunten, dit zijn de personen waarbij je terecht kunt met hulpvragen. 

Nog even de aanspreekpunten op een rij:

Aanspreekpunt kangoeroes / F

Jolien

0611865601

Aanspreekpunt E / D

Loes

0683046575

Aanspreekpunt C / B

Anna

0616078054

Aanspreekpunt A1 / A2

Patrick

0613391001

Aanspreekpunt A3 / 3 / 7

Mattijs

0612403954

Aanspreekpunt Selectie

Dennis

0619518352

Aanspreekpunt G-korfbal / recreanten / AR

Inge

0627046305

Aanspreekpunt 6 / 4

Henno

0628553199

Aanspreekpunt 5 / midweek

Arjan

0647546299

Zij kunnen binnen hun TC overleggen en je helpen bij diverse vraagstukken.

 

De JTC, PTC en de SJTC hebben een aantal uitvoerende taken van Mirjam naar zich toe getrokken waardoor we met vertrouwen het seizoen tegemoet kunnen gaan.

 

Heb jij het idee dat jij een bijdrage wil leveren aan de randzaken van het korfbal. Het maken van planningen, oefenwedstrijden organiseren, administratieve handelingen rondom wedstrijden dan kun jij je aanmelden voor een nieuw te vormen commissie. 

 

Half augustus zal het wedstrijdprogramma voorzien worden van de aanvangstijden. Nu al kijken op welke zaterdag je moet spelen en tegen wie? Bekijk dat het programma op de uitslagendienst. 

 

Wij kijken uit naar komend seizoen! Waarbij iedereen sportief uitgedaagd wordt en zijn steentje bij draagt in het verenigingsleven. 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×