hoi

WEDSTRIJD- EN SPONSORKLEDING INLEVEREN!!

Lia Schreuder

18-06-2022

Reageer

Nu de competitie zo goed als afgelopen is volgt hieronder een bericht voor elk team vanuit de kledingcommissie.

Op dinsdag 28 juni en donderdag 30 juni zijn wij in de kantine aanwezig van 19:00 uur tot 20:30 uur om alle kleding in ontvangst te nemen. Lukt het je echt niet om op deze tijden te komen, dan een bericht aan de contactpersoon van de kledingcommissie die aan de teams gekoppeld is. Er kan dan een ander tijdstip worden afgesproken Dat zijn:

Ingrid van Valkengoed voor de teams D t/m F, telefoon: 06-11288969.

Yvonne Verkleij voor de teams A t/m C, telefoon: 06-12950210.

Lia Schreuder voor de teams 1 t/m 6, midweek, recreanten, G-team en scheidsrechters, telefoon: 06-51237416.

 

Selectieleden: De selectieleden die stoppen bij de selectie leveren hun sponsortas volledig gevuld met sponsorkleding in. Verder moeten alle selectieleden het jasje van hun pak inleveren. Dat mag ook collectief door  bv 1 persoon van de selectie gedaan worden. Alle jasjes worden in de zomervakantie (preventief) hersteld. Trainers/coaches van de selectie die stoppen met hun functie, leveren hun sponsorkleding in. De tassen met de wedstrijdshirts moeten ook worden ingeleverd.

Senioren 3: Tas met wedstrijdshirts inleveren of na overleg bij één vd leden thuis laten.

Senioren 4: Tas met wedstrijdshirts inleveren. Leden die stoppen bij het 4e en niet naar het 5e gaan leveren hun Antilopen-jas in.

Senioren 5: Tas met wedstrijdshirts inleveren of na overleg bij één vd leden thuis laten. Leden die stoppen bij het 5e en niet naar het 4e gaan leveren hun Antilopen-jas in.

Senioren 6: Tas met wedstrijd shirts inleveren.

Recreanten, G-team, midweek: Tas met wedstrijdshirts inleveren of na overleg bij één van de leden thuis laten.

 

Jeugdteams: Alle sponsorkleding die de leden zelf in bezit hebben moet worden ingeleverd. Voor de overige teams geldt dat alle wedstrijdshirts in de desbetreffende tassen moet worden ingeleverd. De trainers/coaches worden hierover geïnformeerd. 

 

Op 30 juni moet alles ingeleverd zijn!!! Laat ons er niet achteraan hoeven te gaan! De kledingcommissie gaat ook met vakantie en moet aan het begin van het nieuwe seizoen weer op tijd alles kunnen uitdelen.

Alvast bedankt voor ieders medewerking.

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×