hoi

Geslaagde Giga Kangoeroedag

Lieke Pouwels

12-05-2022

Reageer

Maar liefst 500+ kleuters van de basisscholen uit Leusden stonden woensdag te springen om mee te doen aan de Giga Kangoeroedag, mede mogelijk gemaakt door AFAS Software. Het was de eerste keer in lange tijd dat we deze Giga Kangoeroedag buiten op onze velden organiseerden en het weer zat gelukkig mee; niet te warm, maar wel een lekker zonnetje.

Na een goede warming-up begonnen de spelletjes en activiteiten die werden begeleid door studenten van de Sportacademie uit Amersfoort. Een hindernisbaan, spelletjes met de bal en zelfs schieten op de korven, geen enkel korfbalspel ontbrak en zo hebben de kleuters kennis gemaakt met korfbal en met onze mooie vereniging.

Door de organisatie wordt er dan ook teruggekeken op een geweldige geslaagde Giga Kangoeroedag. Dit had niet kunnen plaatsvinden zonder onze geweldige verenigingswerkers, onze hoofdsponsor 2022 en de XL Upgrade vanuit het KNKV en RCN Vakantieparken.

 

Bedankt!

Allereerst willen wij AFAS Software hartelijk danken voor hun hart voor sport en de sponsoring van dit sportieve evenement voor de kleuters van Leusden.

Als tweede natuurlijk alle studenten van de sportacademie in Amersfoort bedankt voor jullie inzet op deze dag.

Natuurlijk willen wij ook RCN Vakantieparken bedanken voor het beschikbaar stellen van de XL Upgrade van onze Giga Kangoeroedag. Deze prijs hebben wij als club gewonnen via de korfbalbond en heeft echt voor extra sfeer, enthousiasme en inzet gezorgd deze dag. 

Ook onze eigen verenigingswerkers die op deze dag hebben geholpen. Evelien, Margret, Marijke, Petra, Sam, Simone en Yolanda, hartelijk dank voor jullie harde werk en hulp op deze dag!

Last but not least, een groot dankwoord voor onze Giga Kangoeroedag commissie, bestaande uit Eline, Esther, Lieke, Marijke, Sandra en Tanja: BEDANKT!

We hebben alle kinderen in Leusden de kans gegeven op deze mooie dag kennis te laten maken met balspelletjes, korfbal en onze gastvrije vereniging. Kortom, een dag om trots op te zijn als vereniging!

 

Giga Kangoeroe trainingen op zaterdag

Komende weken (op 14 en 21 mei en alle zaterdagen in juni) zijn er op zaterdagen van 10:00 tot 11:00 uur open kangoeroetrainingen voor alle kleuters. Wij hopen de komende weken bij de kangoeroetrainingen nog veel kinderen terug te zien op onze velden. Laten wij als vereniging de komende weken laten zien hoe leuk en gezellig Antilopen eigenlijk is, door deze kangoeroes en hun ouders warm te ontvangen.

Reacties

Inge de Kruijff 13-05-2022

Zulke leuke reacties gehoord. Top gedaan!

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×