hoi

Schrijf je in voor de BBQ op 21 mei! Uiterlijk 18 mei opgeven!

Michel Lerou

09-05-2022

Reageer

De zon schijnt weer, hoe heerlijk is het samen de bbq aan te steken en iedereen samen te brengen op de club. Dat gaan we doen.

In de afgelopen 2 jaar hebben vele activiteiten niet normaal doorgang gehad. Dit zijn onder andere de sponsorrelatiedag en de vrijwilligersavond. 

De sponsorrelatiedag wordt doorgaans gehouden in het zaalseizoen. Dit is het moment waarop alle sponsoren samen komen op de club, genieten van het contact met de vereniging en elkaar, een wedstrijd van Antilopen | Lancyr Deelen 1 bijwonen, en wij als vereniging deze groep sponsoren van de vereniging collectief kunnen bedanken voor het warme hart dat ze ons toedragen.

De Vrijwilligersavond is bij Antilopen de verenigingswerkersavond. Deze avond is het moment waarop iedereen die zich vrijwillig doch betrokken inzet voor het draaien van de vereniging, wordt bedankt voor de bestede tijd en getoonde inzet, ten behoeve van de mede-clubgenoten

Deze activiteiten hebben een gemene deler, namelijk dat het mensenwerk is en hiermee de vereniging en korfbal in de breedste zin ondersteund wordt. Daarom brengen we deze activiteiten samen.

Om een ieders betrokkenheid te vieren en alle Antilopers - zij die iets met Antilopen hebben - samen te brengen, wordt op zaterdag 21 mei na afloop van de wedstrijd van Antilopen 1 een BBQ gehouden. Deze start om 17.00u. Ben jij erbij?

Vul het google-formulier in via deze link, als je wilt deelnemen. Doe dit uiterlijk woensdag middag18 mei ivm bestellingen en voorbereidingen. Sponsoren zijn reeds uitgenodigd en “gesponsord” ingeschreven.

De kosten bedragen EUR 7,50. Vlees, salade en brood inbegrepen. Voor de actieve verenigingswerker wordt de BBQ gesponsord door de vereniging.

We hopen jullie allemaal op 21 mei te zien, tot dan! 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×