hoi

Woensdag 11 mei a.s. Giga Kangoeroedag: AFAS hoofdsponsor, gewonnen XL Upgrade en Sportacademie

Eline Huijzendveld

05-05-2022

Reageer

Komende woensdag is de Giga Kangoeroedag 2022 bij Korfbalclub Antilopen! We starten om 8:45 uur met het ontvangst van de eerste scholen en rond 13:00 uur zullen we de laatste scholen uitzwaaien.

We verwachten ruim 500 kleuters van de basisscholen uit Leusden op onze korfbalvelden. De kinderen zullen op deze Giga Kangoeroedag, door middel van verschillende sport- en spelactiviteiten kennis maken met korfbal.

De inschrijving vanuit de scholen was zo’n groot succes dat de dag zelfs al hemelmaal vol zit! De Giga Kangoeroedag organisatie is enorm blij met al het enthousiasme en we hebben er weer veel zin in om de scholen te verwelkomen op onze mooie club!

AFAS Software Hoofdsponsor van onze Giga Kangoeroedag 2022
We zijn dan ook ontzettend blij met AFAS als hoofdsponsor van deze dag. Al sinds de oprichting in 1996 is AFAS zowel landelijk als regionaal betrokken bij veel activiteiten op gebied van sport, maatschappelijke organisaties en entertainment.

AFAS maakt ERP-software. Dat klinkt niet heel sexy, maar is wel onmisbaar voor iedere organisatie. Als organisatie wil je bezig zijn met je product of dienstverlening, niet met de administratieve processen die daarbij horen. Daar helpt de software van AFAS. Door slimme automatisering zorg je dat bedrijfsprocessen vereenvoudigd worden of zelfs verdwijnen. Dit zodat jij nog meer tijd hebt voor waar het om draait: ondernemen!

AFAS is actief als sponsor voor de vele sportende kinderen in Leusden. Soms klein, soms groot, maar altijd van toegevoegde waarde. Met veel plezier en dankbaarheid ondersteunt AFAS direct en indirect meer dan 75 grote en kleine projecten, initiatieven en clubs in Leusden!

Martijn Delahaye, namens AFAS verantwoordelijk voor sponsoring: ”Met de groei van AFAS groeien ook de projecten die wij ondersteunen in Leusden. We willen Leusden mee laten profiteren van onze groei. Door grotere projecten te omarmen kunnen we meer impact bereiken in de lokale maatschappij en ontstaat er ruimte voor andere bedrijven om te participeren, ieder zijn deel. Dit zorgt voor duurzame projecten met impact, iets wat wij heel belangrijk vinden.”

Kijk voor meer informatie op de website: www.afas.nl.

Antilopen heeft prijs gewonnen van de KNKV: XL Upgrade
Ook hebben we via de Korfbalbond KNKV een XL upgrade van onze Kangoeroe dag gewonnen. Deze prijs wordt mogelijke gemaakt door RCN vakantieparken. Woensdag zullen op onze korfbalvelden de mascottes van RCN vakantieparken rondlopen, de kinderen ontvangen een gave goodiebag en RCN stelt voor ouders koffie en thee beschikbaar en verzorgt voor de kinderen de limonade. Ook verzorgen RCN en de KNKV samen een fotograaf en filmploeg die tijdens onze Giga Kangoeroedag opnames en foto’s komen maken.

Zonder sportacademie zijn we nergens
Tijdens de Giga Kangoeroedag zullen we worden geholpen door ruim 40 studenten van de Sportacademie uit Amersfoort. Omdat onze inschrijving zo hard ging, hebben we zelfs meer studenten dan afgelopen jaren op onze Giga Kangoeroedag, ontzettend gaaf!

We gaan er weer een fantastische dag van te maken! En....kom jij ook kijken?

Groetjes,

De Giga Kangoeroedag organisatie,
Sandra Nefkens, Esther Versteeg, Tanja Voogt, Marijke Moraal, Lieke Pouwels en Eline Huijzendveld

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×