hoi

Bestuursvacatures op komst – per direct en aanstaande

Michel Lerou

01-05-2022

Reageer

Direct vertrek - Om met tussentijds minder nieuws te beginnen. Vanwege prive-omstandigheden moet Ramon Eijnthoven zijn functie als bestuurder Facilitair en Horeca per direct neerleggen. Hij combineerde deze rol bij afwezigheid van een Clubmanager Facilitair met de operationele coördinatie van diverse activiteiten in de facilitaire kolom. Met de intentie om verantwoordelijkheid te nemen, zaken niet op zijn beloop te laten, de plichtsgetrouwheid en het verenigingshart, is hij in het bekende mes gelopen van veel zaken op de schouders nemen.

De waardering voor het werk dat verzet wordt maar niet zichtbaar is, ontbreekt nog wel eens, de beste stuurlui staan aan wal, en daarmee ligt de nadruk vaak op wat er beter kan. Niet op wat er goed gaat en gewoon gebeurt.

Punt is dus dat we hier een direct verantwoordelijke en bovenal betrokken kracht verliezen. Om zaken door te laten lopen, is besloten dat Gert-Jan de Vos de kantine kolom tijdelijk zal coördineren, en Michel Lerou de facilitaire zaken voor zijn rekening neemt. We gaan vooral een beroep doen op de aanwezige commissieleden, denken mee met vraagstukken en faciliteren waar mogelijk.

Enthousiaste reacties om op facilitair en horeca-vlak eea te willen oppakken – op commissie, clubmanager of bestuursniveau – vernemen we graag. Ramon Eijnthoven heeft de afgelopen twee jaar het nodige verzet en gestructureerd. Hij draagt dit graag over om voort te zetten en uit te bouwen. Ramon, wij zijn jou dankbaar voor de energie en kritische blik als hoeder van ons “huis”, en velen met ons. 

Volgende JAV – niet herkiesbaar Lieke Pouwels

Na de zomer zal tijdens de jaarlijkse Avond van Antilopen/jaarvergadering afscheid worden genomen van Lieke Pouwels als bestuurder. Zij heeft inmiddels flink wat jaren haar bijdrage geleverd in het bestuur, en de vele commissies. Gezien ook voor haar het werkzame leven is begonnen, is het tijd om de focus te verleggen en ruimte te maken voor een opvolger. Hier ligt dus geen directe urgentie maar schroom niet om met haar in gesprek te gaan.

Om de diverse activiteiten gecoördineerd door te laten lopen, is de komst van een Clubmanager Leden-management wel zeer welkom en gewenst. Deze rol vervult Lieke ook, is geen directe bestuursfunctie en biedt de kans op gefocust bezig te zijn met het verenigingsleven – buiten het korfballen.

Focus bestuursleden

Vanwege deze wijzigingen buigen wij ons de komende tijd zeker over de rolinvulling en samenstelling van het volgend bestuur. Hierover zullen wij binnenkort een zienswijze delen.

Indien wij beslissingen moeten nemen, die danige impact hebben en in onze ogen niet gedrieën genomen kunnen worden, dan wordt de vereniging hierover op voorhand geïnformeerd.   

Reactie gevraagd

Mocht je ons willen voorzien van de helpende hand, wijze raad en suggesties, of hebben we jou simpelweg over het hoofd gezien als aangewezen persoon – direct lid of ouder van – benader ons, op het veld, via mail of telefoon.

Bestuur KC Antilopen

Gert-Jan de Vos            Lieke Pouwels              Michel Lerou

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×