hoi

Project 'Veiligheid bij Antilopen': team gezocht

Michel Lerou

26-04-2022

Reageer

Als vereniging zijn wij er samen voor om een veilig en respectvol sport- en verenigingsklimaat te creëren. Dit reikt van fysieke veiligheid naar ook omgangsvormen en hoe we respectvol over en met elkaar praten. Omdat we hier meer aandacht aan willen besteden zouden wij graag een projectgroep samen stellen die na gaat denken over dit thema en ons kan helpen bewust bezig te zijn met veiligheid op de vereniging.
 

Voor dit project zoeken wij 6 a 7 mensen die hier een aantal keer met elkaar over willen brainstormen en met een actieplan willen komen. Hiervoor zijn wij met name nog op zoek naar ouders die hierbij betrokken zouden willen zijn. Het maakt niet uit of je net nieuw bent bij de club, of als ouder al langer hebt rondgekeken bij Antilopen. Ook kennis over dit onderwerp is niet nodig, alle denkkracht en hulp is welkom!

 

Voel jij je wel geroepen en zou je aan willen sluiten bij deze projectgroep? Dan kan je je aanmelden bij Michel Lerou (voorzitter@antilopen.nl) of Lieke Pouwels (LiekePouwels@antilopen.nl). Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet!

 

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×