hoi

We mogen weer!

Gert-Jan de Vos

15-01-2022

Reageer

Zoals gisteren te lezen en horen was, mag er vanaf vandaag weer gesport worden. Dit is fantastisch nieuws! Zoals verwacht is de enige beperking die er nog is, het spelen van wedstrijden tegen andere clubs. Als bestuur hebben we gekeken naar de diverse opties en zijn tot de conclusie gekomen dat we volledig gaan starten in de zaal zolang er nog de mogelijkheid is dat er competitie gespeeld kan gaan worden. Ook de tijdsbeperking is door het kabinet opgeheven, wat betekent dat we zowel doordeweeks als op zaterdag sportaanbod hebben. 

Alle teams kunnen trainen volgens dit schema. Deze is ook te vinden onder het kopje competitie. Op zaterdag zal er voor de jeugd door de JTC en JAC gezorgd worden voor een mooi programma. In de latere uren op de dag kunnen senioren en A-jeugd trainen of onderlinge wedstrijden spelen. De SJTC en de PTC zijn hiervoor aanspreekpunt en zullen met de kaders komen. Een vraag aan de teams is om creatief om te gaan met deze kaders en samen te zorgen voor voldoende variatie.

Het is fijn dat we weer mogen sporten en wij wensen iedereen dan ook veel plezier. Er zijn echter nog steeds een aantal regels waar we ons met zijn allen aan zullen moeten houden om het sporten mogelijk te maken. Deze zijn als volgt: 

- Om te mogen trainen en sporten, moet iedereen van 18 jaar of ouder de QR code laten zien in de corona check app. Dat betekent dat je genezen bent van corona, gevaccineerd bent tegen corona of getest bent via testen voor toegang. 

- Iedereen vanaf de C-teams en daarboven draagt een mondkapje in alle ruimtes van de sportaccomodatie, behalve tijdens het sporten zelf 

- Publiek en toeschouwers zijn niet toegestaan, ook is de horeca gesloten. 

Verder blijven natuurlijk de basisregels van kracht: 

- Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen 

- Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak. Dit geldt voor iedereen. 

- Was vaak je handen met water en zeep, of gebruik de desinfectie pompen door de sportlocatie. Doe dit ook voor en na bezoek van de sportaccomodatie 

- Schud geen handen, en geef elkaar - ondanks de mondkapjes plicht - de ruimte. 1,5 meter! 

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×