hoi

Na zaterdag 18 december geen sportaanbod

Gert-Jan de Vos

17-12-2021

Reageer

Een persconferentie met verlenging van de huidige maatregelen en de keuze om  de scholen week eerder te sluiten hebben ertoe geleid dat de gemeente ons per mail heeft laten weten voorzichtig te zijn met het organiseren van activiteiten voor deze doelgroep in de komende weken.

“Organiseer in de kerstvakantie geen toernooien of andere sportactiviteiten met veel kinderen, zodat we er met elkaar voor zorgen dat het coronavirus geen kans krijgt om van de ene groep naar de andere over te springen. Denk goed na bij de sportactiviteiten die je als vereniging wel organiseert en houd je aan alle basismaatregelen.”

De huidige opzet van de middagtrainingen en de ingeplande instuifmomenten vallen voor ons in de categorie dat er veel diverse kinderen met elkaar aan het sporten zijn. Wat dus niet wenselijk is en bovendien ons gevraagd is niet te doen.

Als gevolg hiervan zal er na zaterdag 18 december tot en met zondag 9 januari 2022 helaas geen sportaanbod meer zijn. 

Hoewel het gebruikelijk is om minder te sporten rond de kerstdagen, vinden wij het nu wel extra vervelend deze keuze te moeten maken. Wij hopen jullie snel weer zicht te kunnen geven op trainingsmogelijkheden.

Over hoe we verder gaan in de week van 10 januari met de jeugd, met de breedtesporters en wedstrijdsporters zullen wij jullie dan ook tijdig inlichten.

Hierbij volgen wij de richtlijnen van het KNKV en het NOC/NSF en de lokale overheid.  Wij blijven ons als bestuur ook steeds afvragen wat de juiste koers is.
Kunnen wedstrijdsporters echt, zonder blessures op te lopen, fanatieke oefenwedstrijden spelen?
Hoe zit dat met de lagere seniorenteams?
Moet de jeugd straks nog steeds voor 17:00 trainen? En kunnen wij dat binnen al regels goed faciliteren?

Zorg goed voor elkaar blijf gezond en we hopen jullie snel weer aan het sporten te zien.

Het bestuur (Gert-Jan, Lieke, Michel en Ramon)

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×