hoi

Toestemming voor uitzenden live stream

Laura Honders

22-11-2021

Reageer

Nu we elkaar niet meer mogen treffen op het veld om wedstrijden te kijken, hebben we als vereniging besloten te investeren in opname materiaal waardoor het mogelijk wordt om alle thuiswedstrijden live uit te zenden. Zo kun je toch de wedstrijden volgen van andere teams, of uw kind, vanuit de kantine of gewoon thuis op de bank. De livestream is openlijk toegankelijk voor iedereen met een link en zal voor beperkte tijd publiekelijk toegankelijk zijn.

Omdat dit een nieuwe ontwikkeling is in de sportwereld sinds de uitbraak van corona, en dus niet specifiek is opgenomen in de privacyverklaring, noch in de inschrijfformulieren, worden er deze week toestemmingsformulieren verspreid waar u als ouder/voogd voor uw kind, en bij de senioren voor jezelf, kunt aangeven of u al dan niet akkoord bent met het gebruik en uitzenden van beeldmateriaal van uzelf of uw kind.

Op het toestemmingsformulier staat wanneer we foto’s en video’s willen maken en waar we deze voor willen gebruiken. Wanneer we het beeldmateriaal voor een ander doel willen gebruiken dan in de verklaring staat vermeld, nemen we contact met u op. U bent uiteraard ook vrij om aan te geven dat u niet akkoord gaat met het gebruik en uitzenden van het beeld van jezelf of uw kind.

Streams van het betreffende team van u of uw kind worden enkel uitgezonden op het moment dat er vanuit heel het team toestemming is. Mocht één persoon geen toestemming geven voor het live uitzenden van de wedstrijd, gebeurt dus dit ook niet. Ook zullen we niet delen wie er wel en geen toestemming geven. We willen deze week alle formulieren verzamelen, zodat we hopelijk het eerste competitie weekend alles gereed hebben om de eerste wedstrijden te streamen.

Mochten er vragen zijn, dan kun je die stellen via het e-mail adres commskcantilopen@gmail.com

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

 

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×