hoi

Overzicht verenigingsdiensten op de website

Lieke Pouwels

09-11-2021

Reageer

Het zaalseizoen gaat weer beginnen en dus zullen ook alle bardiensten, zaaldiensten, het vervoerschema en de scheidsrechters weer ingedeeld worden. Omdat wij merken dat het niet voor iedereen altijd even duidelijk is waar wat te vinden is op de site volgt hier een overzicht:

 

Programma en trainingsschema

Onder menu -> competitie staat een overzicht van alle competitie gerelateerde zaken. Op deze plek staat een trainingsschema voor de zaal en onder het programma is het wedstrijdprogramma van het hele seizoen al te zien. Zo kan je zien in welke weekenden je moet spelen.

 

Verenigingswerk bardiensten en zaaldiensten

Als ouder van een jeugdspeler tot en met de B en als speler vanaf de A word je ingedeeld voor verenigingswerk. Als je al een andere verenigingstaak invult word je hiervan vrijgesteld. 

De bardiensten voor het verenigingswerk kan je vinden in het menu bij het kopje ledenweb -> verenigingswerk - bar en keuken. Let op: dit is dus niet het kopje bardiensten onder ledenweb.

De zaaldiensten zijn te vinden in het menu bij het kopje ledenweb -> verenigingswerk - zaaldienst

Als je op een tijdstip bent ingedeeld waarop je zelf niet kan is het mogelijk om te ruilen met een andere ouder of speler. Zorg dat je op tijd op de hoogte bent van jouw verenigingswerkdienst zodat je op tijd kan beginnen met het zoeken naar een vervanger. 

 

Vervoerschema en scheidsrechters

Voor alle jeugdteams wordt er bij aanvang van het seizoen altijd een vervoerschema gemaakt. Alle ouders worden hierbij beurtelings ingedeeld om te rijden voor een uitwedstrijd. Dit schema is te vinden in het programma, maar ook via menu -> ledenweb -> vervoerschema. Ook dit schema kan je al bij de start van het seizoen noteren in je agenda. Als je bent ingedeeld op een moment dat je niet kan is het ook hier mogelijk om te ruilen met een andere ouder.

Als speler word je ook ingedeeld om af en toe een wedstrijd te fluiten. Dit schema is te vinden in het programma, maar ook via menu -> ledenweb -> scheidsrechters

 

Vaste bardiensten

Naast de bardiensten die vallen onder het verenigingswerk zijn er ook nog vaste bardiensten. Hiervoor kan jij jezelf als vaste barmedewerker inschrijven. Dit inschrijven kan door in te loggen op het ledenweb met jouw naam en wachtwoord. Vervolgens ga je naar ledenweb -> bardienst en hier kan jij op een dienst klikken waar jij barmedewerker zou willen zijn. 

 

Corona Check App checker

Als corona check app checker kan jij ook jezelf inschrijven op een dienst. Dit kan door in te loggen op het ledenweb met jouw naam en wachtwoord. Vervolgens ga je naar ledenweb -> Corona Check dienst en hier kan jij op een dienst klikken waar jij wel de corona check app checker zou willen zijn.

 

Wij hopen dat iedereen hiermee voldoende is geïnformeerd over de mogelijkheden om bij aanvang van het seizoen al het hele programma en alle diensten in te zien. Fijne zaalcompetitie gewenst!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×