hoi

Tweede JAV nodig: 03-11-2021 Avond van Antilopen

Cindy Goedknegt

10-10-2021

Reageer

Op de Jaarlijkse Algemene Vergadering van afgelopen vrijdag, 8 oktober, waren helaas te weinig stemgerechtigden aanwezig. Om deze reden schrijft het bestuur een nieuwe JAV uit. Deze zal op woensdagavond 3 november 2021 plaatsvinden.

Er waren bij aanvang van de vergadering 35 leden aanwezig en er waren 41 leden nodig om een vergadering te houden waarin besluiten genomen konden worden. Afgelopen vrijdag hebben we de aanwezige leden wel geïnformeerd over de onderwerpen die op de agenda stonden. In de vergadering van 3 november zullen daarom enkel de besluiten aan bod komen, zoals die op de avond van 8 oktober ook aanbod zouden zijn gekomen.

 

Conform de statuten zal deze tweede algemene vergadering in elk geval geldig zijn, indien hierin niets anders wordt behandeld dan hetgeen op de agenda van de oorspronkelijke vergadering uitdrukkelijk was vermeld. Met andere woorden het minimum aantal leden dat benodigd is om een rechtsgeldige vergadering te houden is niet meer van toepassing.

 

De nieuwe JAV valt in de overgangsweek van het veldseizoen naar het zaalseizoen. Dit is dus ook een week zonder trainingen. We hopen dan ook dat jullie 3 november naar de kantine komen. Naast het afhameren van de besluiten, willen wij deze avond ook graag gebruiken om met jullie in gesprek gaan over enkele onderwerpen. Welke onderwerpen aan bod komen, horen jullie nog.

Met sportieve groet,

Bestuur Korfbalclub Antilopen

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×