hoi

Reminder: a.s. vrijdag JAV

Cindy Goedknegt

03-10-2021

Reageer

Het is bijna zo ver: aanstaande vrijdag, 8 oktober, is de digitale Jaarlijkse Algemene Vergadering!

Ten tijde van de voorbereidingen van de jaarvergadering waren er nog onzekerheden over enige versoepelingen. Daarnaast zal niet elk lid zich op dit moment al prettig voelen deel te nemen aan bijeenkomsten waar veel mensen aanwezig zijn. Om deze redenen heeft het bestuur gekozen om ook deze jaarvergadering ook dit jaar digitaal te houden. Hopelijk is dat voor de laatste keer.

Ondanks dat we weten dat vele van jullie digitale vergaderingen zat zijn, hopen we dat jullie vanuit je eigen huis, achter je computer, laptop of tablet bij de vergadering aanwezig zijn.

Alle stemgerechtigde leden hebben de uitnodiging ontvangen om deel te nemen via Zoom. Ben je niet stemgerechtigd en wil je ook deelnemen en/of de vergaderstukken ontvangen? Dat kan. Stuur een mail naar secretaris@antilopen.nl en dan ontvang je de Zoom-uitnodiging en/of de vergaderstukken.


Heb je geen of beperkte digitale mogelijkheden, maar wil je wél deelnemen aan de vergadering? Stuur dan ook een mail naar secretaris@antilopen.nl en wij gaan kijken op welke manier wij je kunnen helpen om bij de vergadering aanwezig te zijn.

Met sportieve groet,
Bestuur Korfbalclub Antilopen

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×