hoi

Versoepelingen coronamaatregelen vanaf 25 september

Lieke Pouwels

22-09-2021

Reageer

Vanaf aankomende zaterdag 25 september gaan de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen in en is er ook bij ons weer meer mogelijk. Deze versoepelingen hebben ook gevolgen voor onze kantine en het terras. Onderstaand volgt een overzicht van de nieuwe regels waar wij ons aan moeten houden, gebaseerd op de richtlijnen vanuit het KNKV, NOCNSF en de rijksoverheid. Lees dit goed door en kom voorbereid naar de club!

 

 

Voor de sportwedstrijden zijn vanaf zaterdag 25 september geen beperkingen meer voor deelnemers en het publiek bij het beoefenen en kijken naar de sport. Dit betekent voor Antilopen dat het publiek weer welkom is en dat de basisregel om verplicht 1,5 meter afstand te houden verandert naar een dringend advies om afstand te houden. Het blijft verstandig om elkaar de ruimte te geven. 

 

Voor het gebruik van de kantine gaan de volgende regels gelden: 

  • In de kantine kan jij je eten en drinken afhalen. Deze kan vervolgens buiten op het terras worden genuttigd.  
  • Voor het nuttigen van eten en drinken binnen in de kantine geldt dat een coronatoegangsbewijs verplicht is voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder. Wij zien daarom graag dat iedereen buiten op het terras zijn eten of drinken nuttigt. Mocht het wel nodig zijn om binnen te zitten, dan moet je jouw corona check app tonen bij de barmedewerker die op dat moment achter de bar staat voordat je plaatsneemt in de kantine. Maar nogmaals: buiten is voldoende ruimte en zitplek, dus gelieve buiten plaats te nemen.

 

In de kleedkamers en bij de wc's geldt ook dat vanaf zaterdag de basisregel om verplicht 1,5 meter afstand te houden verandert naar een dringend advies om afstand te houden. Ook in de kleedkamers en bij de toiletten blijft het natuurlijk verstandig om elkaar de ruimte te geven. De deur tussen de kantine en de kleedkamerruimtes zal gesloten blijven om overlap tussen de horeca en de accommodatie te voorkomen.

 

Verder gelden nog steeds de algemene coronaregels: 

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. 
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen. 
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek van de sportlocatie. 
  • Schud geen handen. 
  • Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht.  

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×