hoi

Indeling verenigingswerk

Lieke Pouwels

21-09-2021

Reageer

Vanaf komend weekend worden ouders van jeugdleden t/m de B en spelers uit de A of de seniorenteams weer ingedeeld voor de bar- en keukendiensten. Deze indeling is te vinden onder ledenweb -> vereningswerk – bar en keuken. Voorafgaand aan jouw dienst word je ook per mail op de hoogte gesteld.

 

Gegeven de omvang van de vereniging en de bijbehorende ambities is het noodzakelijk dat Antilopen een vrijwilligersbeleid kent waarbij iedereen een bijdrage levert aan het succes van de vereniging. Er is nadrukkelijk gekozen, met de invoering van het beleidsplan ‘Antilopen is meer’, om leden en ouders te betrekken bij het vrijwilligerswerk. Op deze manier kunnen de vrijwilligerstaken op een meer evenredige manier worden verdeeld.

Alle spelende leden uit de A en de senioren en ouders van jeugdleden t/m de B worden per seizoen 3 à 4 keer ingedeeld voor een bardienst of zaaldienst. Frequente vrijwilligers ontvangen een vrijstelling en hoeven geen extra bardienst of zaaldienst te doen.

Mocht je op het tijdstip waarop jij ingedeeld staat niet kunnen, dan dien je zelf vervanging te regelen. Dit kan door te ruilen van dienst met andere spelers of ouders uit jouw team.

Als je in plaats van de bardiensten graag een andere verenigingstaak wilt uitvoeren zijn wij daar ook erg mee geholpen. Hiervoor kan je contact opnemen met Lieke Pouwels ( LiekePouwels@antilopen.nl ). Mocht je als frequent vrijwilliger wel zijn ingedeeld voor een bardienst, dan kan je dit ook doorgeven aan Lieke.

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×