hoi

Gezocht: verenigingswerkers (3)

Lieke Pouwels

17-09-2021

Reageer

Nu het seizoen is gestart zijn wij weer op zoek naar Antilopers, zowel spelende leden, ouders en niet-spelende leden, die het leuk vinden om een taak binnen de vereniging op zich te nemen. Wij hebben veel openstaande functies en daarom zullen wij de komende weken elke week een aantal commissies en taken toelichten. Deze week in de spotlight de openstaande plekken bij: Facilitair en horeca

 

Vaste barmedewerkers

Voor de kantine zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het team van de vaste barmedewerkers komt versterken. Voor zowel doordeweekse trainingsavonden als het weekend hebben wij mensen nodig die 2 tot 3 uur een bardienst op zich willen nemen. Hierbij ondersteunen wij jou natuurlijk de eerste paar keer waarna je vervolgens helemaal zelfstandig de bardiensten kan draaien. Met de vaste barmedewerkerspool hopen wij dat iedereen ongeveer 1 keer in de 2 à 3 weken een bardienst kan draaien.

 

Clubmanager facilitaire zaken

Als clubmanager facilitaire zaken ben jij verantwoordelijk voor alles in en rondom ons clubgebouw. Bij deze clubmanager horen onder andere de materiaalcommissie, de klusgroep, de kledingcommissie en de groenvoorziening. Gelukkig zijn de meeste van deze commissies goed gevuld en zal jij dus vooral bezig zijn met het coördineren hiervan.

 

Groenvoorziening

Voor de groenvoorziening zoeken wij iemand die zich bezig wilt houden met de verzorging van het buitenterrein rondom onze accommodatie. Het gaat hierbij om het bijhouden van de perkjes en het snoeien van de bomen.

 

Zie jij hier iets tussen staan waar jij graag mee aan de slag wilt binnen Antilopen? Meld je dan nu aan bij Ramon Eijnthoven (fz@antilopen.nl). Zie jij bij facilitaire zaken of horeca nog andere leuke commissies staan waar jij je ook wel bij aan wilt sluiten? Stuur dan ook gerust een berichtje naar Ramon!

Voor algemene vragen over de invulling van verenigingstaken of vragen over andere taken binnen de vereniging kan je terecht bij Lieke Pouwels (LiekePouwels@antilopen.nl)

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×