hoi

Grote Club Actie 2021 weer van start > Zaterdag 18 September 2021

Franny van Woerkom

17-09-2021

Reageer

Beste jeugdleden & coaches!

Vanaf morgen mogen er weer loten worden verkocht door alle teams van de C-F jeugd. Een lot kost €3,- en daarvan gaat 80% dus €2.40 per lot naar onze mooie club! Morgenochtend vanaf 9:00 liggen de boekjes klaar in de kamer achterin de kantine per team, waar de coaches van elk team de boekjes kunnen uitdelen. Loten kunnen ook online worden verkocht, er zit op elk boekje een QR code die gescand kan worden. Ook is er een mogelijkheid om een online verkooppagina te maken, mocht je dit willen, stuur dan even een mail naar f.vanwoerkom@hotmail.com zodat ik die voor je kan aanmaken.

De jeugd teams krijgen een boekje, maar alle leden kunnen meedoen. Je kan zelf online loten kopen, misschien wil je wel met je team een SUPERLOT kopen, daarmee maken we nog eens kans om €5000,- extra te winnen. Dit kan met een team, of misschien ben je wel een sponsor bij onze vereniging en wil je ons extra ondersteunen. Kosten voor een Superlot zijn €150,-. Voor meer informatie, kun je contact met mij opnemen.

Tevens zijn er ook weer leuke prijzen te winnen: voor degene die de meeste loten verkoopt, ligt er een echte korfbalbal klaar! De nummer 2 ontvangt een mooi  handdoek, en zelfs met een vol boekje kun je een kleine prijs winnen! Het team wat de meeste loten verkoopt krijgt een teamuitje cadeau, dus doe allemaal je best en help onze club aan een mooie opbrengst.

Groet,

Franny van Woerkom (06-36162214 / f.vanwoerkom@hotmail.com)

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×