hoi

Galm outdoor zoekt vrijwillers. Helpen Antilopers ook mee?

Lotte de Ridder

17-09-2021

Reageer

Voor het beweeg- en gezondheidsproject Galm outdoor voor inactieve senioren tussen de 60 en 75 jaar, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij de huis-aan-huis benadering van deze groep inwoners van Leusden.

 

Wat houdt het project Galm Outdoor in?

Galm outdoor is een project voor mensen van 60 – 75 jaar. Het project is bedoeld voor mensen die onvoldoende bewegen en weer energieker in het leven willen staan. Het project richt zich daarom speciaal op mensen die inactief zijn / te weinig bewegen.

Het is een nieuw project in Leusden en wordt de komende jaren in verschillende wijken in Leusden uitgevoerd. Het project is ontwikkeld en wordt begeleid door de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking LeusdenFit, LHV, Impala, Antilopen en Amicale.

Op dit moment zijn wij dus op zoek naar mensen die een aantal adressen willen langsgaan om met de senioren in gesprek te gaan over dit project. 

U heeft wellicht een mail ontvangen met meer informatie hierover en bent al enthousiast geworden of na het lezen van dit stuk wil je graag meer informatie. Laat dan van je horen. De organisatie hoopt voor 1 oktober 30 vrijwilligers te hebben. Wij hopen dat (ouders van) Antilopers ook hun steentje willen bijdragen. 


Contact kan via Gert-Jan de Vos 0628829037

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×