hoi

Gezocht: verenigingswerkers

Lieke Pouwels

10-09-2021

Reageer

Nu het seizoen is gestart zijn wij weer op zoek naar Antilopers, zowel spelende leden, ouders en niet-spelende leden, die het leuk vinden om een taak binnen de vereniging op zich te nemen. Wij hebben veel openstaande functies en daarom zullen wij de komende weken elke week een aantal commissies en taken toelichten. Deze week in de spotlight de openstaande plekken bij: Algemene zaken

 

HR-afdeling

Voor de HR-afdeling zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om bezig te zijn met het coördineren van alle verenigingswerkers binnen Antilopen. Dit houdt in dat jij bezig bent met het werven van nieuwe verenigingswerkers voor alle taken, maar ook dat jij af en toe met de commissies in gesprek gaat om te kijken of iedereen het daar nog naar zijn zin heeft. Jij zorgt er dus voor dat elke verenigingswerker op de goede plek zit binnen Antilopen!

 

Verenigingswerkcoördinator

Als coördinator van het verenigingswerk vragen wij jou om alle ouders en spelende leden die nog geen taak vervullen binnen Antilopen in te delen voor de bardiensten en zaaldiensten. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor deze ouders en spelers en zorg jij er dus voor dat er altijd iemand staat achter de bar. Voor deze taak zijn er drie belangrijke momenten in het jaar, namelijk voor het begin van elke competitie. Daarna zal het relatief rustig zijn.

 

Zie jij hier iets tussen staan waar jij graag mee aan de slag wilt binnen Antilopen? Meld je dan nu aan bij Lieke Pouwels (LiekePouwels@antilopen.nl). Zie jij nog andere leuke taken staan waar jij je ook wel bij aan wilt sluiten? Stuur dan ook gerust een berichtje naar Lieke

Voor algemene vragen over de invulling van verenigingstaken of vragen over andere taken binnen de vereniging kan je ook terecht bij Lieke.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×