hoi

Gezocht: Barmedewerkers

Lieke Pouwels

29-07-2021

Reageer

Nu het nieuwe seizoen in september weer gaat beginnen en we hopelijk eindelijk weer een normaal seizoen kunnen draaien in de kantine ontbreekt er eigenlijk nog één ding om de kantine open te stellen: barmedewerkers. Wij zijn hard op zoek naar ouders, spelers en andere leden die het leuk vinden om wat vaker een bardienst op zich te nemen. Kom jij onze vaste barmedewerkerspool versterken? 

 

Als vaste barmedewerker vragen wij van jou dat je één keer in de 2 à 3 weken (vaker mag natuurlijk ook) een bardienst draait. Deze bardienst kan zowel in de ochtend, tijdens de lunchtijd, in de middag, of na de laatste wedstrijden eind van de middag zijn. Naast deze barmedewerkers zijn wij ook op zoek naar mensen die een keukendienst op zich willen nemen. Dit houdt in dat je de frituur bedient, de tosti’s klaarmaakt en jij je in de keuken bezighoudt met alles wat er besteld wordt aan de bar. Natuurlijk word je niet direct in het diepe gegooid en zullen we ervoor zorgen dat jij de eerste bardiensten wordt ingewerkt door een ervaren barmedewerker.

 

Werd jij als ouder enthousiast van de verenigingsdiensten vorig seizoen en wil jij best vaker achter de bar staan? Of zoek jij als niet-spelend lid nog een goede reden om op de zaterdag wat vaker aanwezig te zijn op de club? Of lijkt het jou gewoon heel gezellig om achter de bar of in de keuken aan de slag te gaan? Dan zoeken wij jou! 

 

Om je aan te melden als vaste barmedewerker kan je contact opnemen met Ronald of Lieke. Dit kan door te mailen naar RonaldAbbring@antilopen.nl of LiekePouwels@antilopen.nl . Voor vragen over de rol als barmedewerker kan je ook contact met hen opnemen. Wij zien jullie aanmeldingen tegemoet! 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×