hoi

✨Slotdag 10 juli ✨

Zoé Fransen

29-06-2021

Reageer

Al zestien teams gaven zich op voor het Vrienden Van Antilopen-Toernooi en ook vele inschrijvingen voor het jeugdprogramma en het eten 's avonds zijn binnen! Inschrijven kan nog tot uiterlijk 8 juli, dus geef je gauw op! Eten kan ook op de dag zelf nog door rechtstreeks bij de bar een eet-tciket te kopen. 

 

Hieronder staat het programma nog even overzichtelijk onder elkaar. 

[09:30-12:30] Voor de Kangoeroes tot en met de C-jeugd is er een (gratis) ochtendprogramma met onder andere bubbelvoetbal, beachkorfbal, een stormbaan en afsluitend lekkere pannekoeken van de Gillende Keukenmeid. 

[13:00-17:30] Vrienden van Antilopen toernooi. Tijdens het toernooi wordt er door middel van 4-tegen-4 wedstrijden uitgemaakt wie zich dit jaar tot het beste vriendenteam van Antilopen mag uitroepen. Een team moet dus bestaan uit minstens 4 spelers. Spelers onder de 12 en onvervaren spelers krijgen bij de wedstrijden een bonuspunt voor het team. Nodig dus vooral al je vrienden en familie uit om samen te strijden voor de winst!

[18:00- ... ] 's Avonds staan er foodtrucks van het Italaanse Mangi Ape en de Grillende keukenmeiden voor jullie klaar om iedereen van een heerlijke maaltijd te voorzien. Dit alles onder het genot van live muziek verzorgd door pumpin' piano's. Voor het eten vragen we een eigen bijdrage van 5,50. Dit kun je de dag zelf bij de bar komen afrekenen. 

Via onderstaande link kun je je per onderdeel opgeven. Inschrijven gaat per persoon, dus als je met het hele gezin komt moet je het formulier een aantal keer invullen. 

https://forms.gle/n6PZiX4kJJWFXdpC8

Tot de 10e!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×