hoi

Versoepelingen per 5 juni - wel paar spelregels

Michel Lerou

04-06-2021

Reageer

Vanaf zaterdag 5 juni treden weer een aantal Corona verspoelingen in en komt het gewone sporten en verenigingsleven steeds dichterbij. Er zijn wel een paar zaken om in gedachte te houden:

- de kleedkamers zijn geopend. Alle kleedkamers - 6 stuks - zijn toegankelijk. Betreed deze met maximaal 4 personen, ongeacht de leeftijd, want dan zitten we altijd goed. En douchen met maximaal 2 personen. De 1,5 meter regel geldt voor volwassen (18+) immers nog steeds. Laat de kleedkamers ook zo schoon als mogelijk achter, ofwel ruim je eigen rommel op en trek de vloer na het douchen even aan.

- de sportkantine is geopend, houd ook hier 1,5 meter afstand gebruik de rechter deur (vanaf terras) om naar binnen te gaan en de andere deur om weer naar buiten te gaan. Je bent dan ook direct op het terras!

- de ruimte onder en direct rond de tent geldt als terras. Hierop zijn de horeca-regels van kracht. Het terras is dus geen kleedkamer, er staan maximaal 4 stoelen per tafel opgesteld. Laat de stoelen op hun plek staan zodat de volgende ook gewoon kan zitten.

- voor iedere sporter geldt dat het uur na de eigen training "automatisch" gereserveerd is als terrastijd. Er mogen maximaal 50 mensen op terras zitten. Indien er na het uur plaats vrij is, dan kun je wat langer blijven zitten. We doen een beroep op ieders eigen rol hierin. Je weet wanneer je al langer zit, indien er een volgende ploeg van het veld komt en het terras overvol raakt.

- aangezien op het terras de horeca-regels van kracht zijn, nogmaals uitdrukkelijk gezegd: geen tassen op stoelen en tafels plaatsen en deze ruimte niet als omkleedruimte gebruiken. Kleedkamers zijn open, en bij het veld staan de bekende banken om je schoenen aan te trekken.

- Indien er bardienst centraal geregeld is, is het niet toegestaan zelfservice te verrichten. Wacht op je beurt en bestel via de barmedewerker.

- Om een opgeruimde ruimte te behouden staat het tassenrek weer buiten. Gebruik deze ook voor je tas.

- De tenten: beperk je in basis tot de tent vóór de Anttlopen kantine. LHV heeft ook activiteiten, en daarom is hun tent ook in gebruik.

Antilopen is meer. Blijf vooral nadenken bij wat je doet en houd serieus rekening met elkaar. Nogmaals we zijn een eind op weg maar er nog niet helemaal. Geniet vooral van de mogelijkheden

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×