hoi

Verrassing!

Zoé Fransen

17-05-2021

Reageer

Achter de schermen zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest. Hoewel Antilopers onder de zevenentwintig alweer een tijdje mogen korfballen, is het sinds december akelig stil geweest op de club. We wilden graag iets doen om dit jubileumjaar te vieren én iedereen eraan te herinneren hoe leuk korfballen pre-corona was. Dus…. Binnenkort presenteren wij jullie… Eenmalig terug-van-weggeweest…

De ST!P

Een enthousiast clubje heeft de koppen bij elkaar gestoken, oud-redactieleden benaderd en is toen gauw in de pen geklommen. We zijn dan ook blij mede te kunnen delen, dat we de jubileum-ST!P dit weekend eindelijk kunnen verspreiden! We willen er graag een feestelijk momentje van maken en daarom staan we zaterdag 22 mei van 10:30 tot 13:30 uur met een kraampje bij de club. Per huishouden is er één ST!P beschikbaar, maar voor iedereen die hem zelf opkomt halen hebben we er een kleine versnapering bij. We hopen jullie zaterdag 22 mei even te zien, tot dan!

PS: Geen zorgen, mocht je nou niet in staat zijn om even langs te komen brengen we hem later bij je langs of sturen we hem met de post naar je toe!

Reacties

Joyce Ockerse-Osnabrugge 26-05-2021

Wat leuk om weer een stip te lezen. Superleuk gedaan !

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×