hoi

Geef wijzigingen in je lidmaatschap vóór 31 mei door

Arjenne Sättler-Bruinekool

26-04-2021

Reageer

Verandert er volgend seizoen iets in je lidmaatschap? Blijf je geen spelend lid meer en word je algemeen reserve of recreant? Of ga je helemaal stoppen? Geef het dan uiterlijk 31 mei 2021 door via: ledenadministratie@antilopen.nl

Het afgelopen seizoen heeft voor ons allemaal helaas niet gebracht wat we hoopten. We verheugen ons erop om weer te kunnen korfballen zodra dat mogelijk is!

In de voorbereidingen op het volgende seizoen gaan we er vanuit dat je lid wilt blijven van onze mooie club, maar er kunnen natuurlijk redenen zijn waardoor je geen lid meer wilt of kunt blijven. Als dat zo is, geef dat dan voor 31 mei door aan de ledenadministratie. Als je je te laat afmeldt, ben je voor het komende seizoen gewoon contributie verschuldigd.

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een mailtje aan ledenadministratie@antilopen.nl en vermeld daarin je naam en de reden van opzegging. Natuurlijk hopen we dat je lid blijft en zien we iedereen straks graag weer op de club en maken we er hopelijk een gezellig en sportief seizoen van!

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×