hoi

Open Kangoeroe training (29/5) ipv GIGA Kangoeroedag

Eline Huijzendveld

14-04-2021

Reageer

Al enkele jaren organiseert de korfbalclub Antilopen een leuke sport en spel dag voor alle kinderen uit groep 1,2 en 3 uit Leusden: de GIGA Kangoeroedag. Helaas is het dit jaar, vanwege de coronamaatregelen, niet mogelijk om dit evenement opnieuw te organiseren.

Dit betekent gelukkig niet dat we helemaal niks doen. Omdat we de basisschoolkinderen van Leusden en omgeving wel de mogelijkheid willen geven om lekker bij ons te komen sporten en spelen, hebben we een alternatief programma.

Op zaterdagochtend 29 mei, van 10:00 uur tot 11:00, houden we een open training voor alle kinderen uit groep 1, 2 en 3. Alle kinderen uit deze groepen mogen (op inschrijving) mee komen trainen met onze Kangoeroes. Doordat we alles voor zowel ouders, kinderen als verenigingswerkerers in goede (veilige) banen willen leiden, is er beperkt plek. Dus schijf je op tijd in, want vol = vol. 

Kangoeroe

Er worden die ochtend buiten op het veld van het Burgemeester Buining sportpark allerlei leuke spelletjes gespeeld onder begeleiding van leden van de club. Na deze training krijgen de kinderen iets leuks mee naar huis en als zij enthousiast geworden zijn, mogen zij op zaterdagochtend 5 juni en 12 juni weer mee komen trainen.

Ken je iemand die het leuk zou vinden om mee te doen?
Stuur dan de link naar het inschrijfformulier door, meer informatie over de open Kangoeroe training vind je hier.
 

De Giga Kangoeroe commissie van Korfbalclub Antilopen,

Inschrijven via het inschrijfformulier.
Voor vragen kun je mailen naar kangoeroedag@antilopen.nl.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×