hoi

Wie doet wat @Antilopen? Voorstellen Clubmanager Korfbalzaken

Zoé Fransen

03-03-2021

Reageer

De afgelopen jaren is er een hoop veranderd binnen Antilopen, een nieuw bestuur, een nieuwe verenigingsstructuur. Maar wie doet nu eigenlijk wat? En bij wie kan je terecht als je vragen hebt omtrent de kantine, ledenwerving of de coronamaatregelen? De komende weken nemen we je mee en introduceren we de huidige clubmanagers van Antilopen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Én de belangrijkste vraag; wat vinden ze zo fijn aan onze club?

 

Vandaag vertelt Kjell wat zijn rol als clubmanager korfbalzaken precies inhoudt. Het korfballen zelf is Kjell met de papelepel ingegoten; hij komt uit een echte korfbalfamilie en begon al op zijn vierde in de Welpen. Later maakte hij een uitstapje naar onze buren in Woudenberg om vervolgens rond zijn twaalfde terug te keren op het Leusdense nest. Terug bij Antilopen speelde hij lang in ons vlaggenschip en inmiddels maakt Kjell deel uit van Antilopen 3!

Omschrijf je functie in één zin…

De rol van clubmanager is gericht op het acteren als “linking pin” tussen de commissies en het bestuur waarbij het van belang is om de commissies in hun kracht te zetten!

Wat organiseer jij zoal?
Als clubmanager organiseer ik in dit geval helemaal niets en vormen de verschillende commissies het kloppende hart. Voorbeelden van commissies die onder de clubmanager Korfbalzaken vallen zijn  o.a. fantastische evenementen zoals de Giga Kangoeroe Dag en het Schoolkorfbaltoernooi, maar ook de Supportersvereniging die er op de zaterdagen een feestje van maakt en de scheidsrechterscommissie.

Waarvoor kunnen leden bij jou terecht?

Alle ideeën, adviezen, maar ook positieve kritiek is altijd welkom. Samen maken we er een succes van wat dat betreft. Dus denk je graag een keer mee over de Giga Kangoeroe Dag, het schoolkorfbaltoernooi, scheidsrechters, jurytafels, sfeer verhogende ideeën, je kan me altijd een berichtje sturen. Ook wanneer je je aangesproken voelt om zitting te nemen in één van deze commissies! 

Waar ben je het meest trots op dat je met je commissie hebt bereikt?

Trots mogen we in dit geval het meest zijn op de fundering die we hebben neergezet in de samenwerking tussen bestuur, clubmanager en commissies.  Als we straks allemaal weer als vrolijke leden mogen ronddartelen op de sportvelden, ben ik er heilig van overtuigd dat we daar de vruchten van gaan plukken!

Wat is het geheim van een goede samenwerking?

In mijn ogen draait een goede samenwerking om motivatie, verbondenheid, verantwoordelijkheid en luisteren.

Wat wil je graag bereiken dit jaar?

Primaire doel is om de commissies dusdanig goed gevuld te krijgen dat iedereen het gevoel heeft op het juiste plekje te zitten, zonder een te zware last te moeten dragen qua operationele taken. Gelukkige en positieve personen zijn de basis voor het behalen van de eventuele doelen. Vanuit daar gaan we verder bouwen!

Wat maakt Antilopen een mooie club?
Antilopen is als een tweede familie waar het elke doordeweekse dag, maar ook zaterdag voelt als thuiskomen.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×