hoi

Gezocht: Clubmanager Facilitair

Zoé Fransen

07-02-2021

Reageer

Antilopen is op zoek naar een enthousiaste verenigingswerker die de rol van clubmanager Facilitair zou willen vervullen. In deze fase van de transitie van de vereniging zijn helaas nog niet alle clubmanager posities gevuld en daarom vragen wij jullie aandacht voor deze leuke vacature. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je wel weten wat deze rol inhoudt? Lees dan snel verder… 

 

Als clubmanager Facilitair hou jij je bezig met verschillende facilitaire taken in en rondom onze accommodatie. Je bent de “spin in het web” en zorgt er samen met de andere vrijwilligers voor dat de accommodatie en onze kleding er voor onze leden tiptop uitzien. Onder jouw verantwoordelijkheid vallen de volgende teams: Materiaal, gebouwbeheer, schoonmaak, groenvoorziening en de kleding.

Nu betekent dit natuurlijk niet dat jij zelf al die taken uit moet gaan voeren, daar zijn gelukkig veel verenigingswerkers voor die enthousiast deelnemen in de verschillende teams. Zo is de kledingcommissie op dit moment bezig met het opzetten van een webshop en heb je de beschikking over enthousiaste klussers daarnaast is ook recent het team materiaal recent gevuld.

Wij zijn op zoek naar iemand die deze verantwoordelijkheid aandurft en de verschillende facilitaire teams op een enthousiaste manier kan ondersteunen en stimuleren om zijn taken uit te voeren. Als clubmanager Facilitair zal je veel in contact zijn met Ronald Abbring, de clubmanager Horeca, en Ramon Eijnthoven, die vanuit het bestuur de rol van horeca en facilitaire zaken heeft. Ramon is in de afgelopen periode al veel bezig geweest met de diverse teams en zal hierbij dan ook zeker een steun en sparringpartner zijn voor jou als clubmanager. Je hebt in deze functie overigens niet alleen te maken met onze eigen vereniging maar bent ook het aanspreekpunt voor de Stichting die ons clubgebouw beheert. Daarnaast zal je regelmatig afstemming moeten zoeken met onze buren LHV en actief in contact zijn met de overige gebruikers van het Buiningpark zoals de Gemeente Leusden, Fort 33 en de JeudeBoulesvereniging.

Ben jij enthousiast geworden? Of heb je nog vragen over deze vacature? Je mag deze mailen naar Ramon via fz@antilopen.nl. Wij horen graag van je! 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×