hoi

Wie doet wat @Antilopen? Clubmanager Communicatie

Zoé Fransen

28-01-2021

Reageer

De afgelopen jaren is er een hoop veranderd binnen Antilopen, een nieuw bestuur, een nieuwe organisatievorm. Maar wie doet nu eigenlijk wat? En bij wie kan je terecht als je vragen hebt omtrent de kantine, ledenwerving of de coronamaatregelen?  De komende weken nemen we je mee en introduceren we de huidige clubmanagers van Antilopen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Én de belangrijkste vraag; wat vinden ze zo fijn aan onze club?

 

Vandaag stellen we Laura Honders aan je voor. Laura is 26 jaar oud en onze clubmanager organisatie. Laura korfbalt in het 6e en is sinds januari 2018 lid van Antilopen. Ze was toen net in Amersfoort komen wonen, kende hier niemand en had zin om het korfballen na wat jaren studeren en zweven tussen verschillende landen en steden weer op te pakken. Inmiddels is ze al ruim een jaar bezig om de communicatie en social media van onze club weer even goed op orde te stellen en vandaag vertelt ze hoe ze dat doet!

Omschrijf je functie in één zin…

Het coördineren van verschillende communicatie uitingen van onze club zowel intern naar buiten, met werving en profilering, maar ook intern door te vertellen wat er gebeurt, en door leden betrokken en geïnformeerd te houden.

Wat organiseer jij zoal?

Ik zie het als mijn taak om, samen met mijn commissie, andere commissies te ondersteunen door te communiceren over wat zij doen. Zo denken we bijvoorbeeld met Lieke mee over ideeën om leden betrokken te houden, een communicatieplan voor all-year-round werving, maar helpen we ook de sponsorcommissie met onze sponsors in het zonnetje te zetten. Daarnaast ben ik afgelopen jaar ook nauw betrokken geweest bij de communicatie rondom covid-19 en de invloed die de maatregelen hadden op onze vereniging en zijn we met de communicatie commissie en wat andere mensen bezig op een “andere” manier aandacht te besteden aan ons jubileum.

Waarvoor kunnen leden bij jou terecht?

Alles omtrent communicatie! Dat gaat van goede ideeën om onze sociale mediakanalen van leuke content of onze club van meer naamsbekendheid te voorzien, nieuwe ideeën zoals vloggen op zaterdag of andere activiteiten op film vastleggen, het jubileum, maar ook de informatie rondom covid, wedstrijdverslagen of de (te vernieuwen) website.

Waar ben je het meest trots op dat je met je commissie hebt bereikt?

Dat er een commissie is! Met goede en creatieve ideeën, gemotiveerde dames en frisse energie. We zijn zichtbaar op sociale media, andere commissies leveren pro-actief stukken aan die we kunnen plaatsen, er worden leuke stukjes geschreven, filmpjes gemaakt, acties opgezet.

Wat is het geheim van een goede samenwerking?

Communicatie!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×