hoi

De jeugd (t/m de B) mag weer trainen!

Anna Vermeer

23-01-2021

Reageer

Lieve allemaal, na weken zonder het geliefde korfbal is het eindelijk zover: de jeugd mag weer gaan trainen!

Vanaf volgende week zaterdag, 30 januari, beginnen alle jeugdteams t/m de B-teams weer met trainen op de buitenvelden. We doen dit strikt volgens de richtlijnen van de KNKV, zij geven aan dat er voor de jongere teams geldt dat er in de buitenlucht getraind mag worden, zonder beperkingen. Onderling wedstrijdjes zijn dus toegestaan. Echter blijven de kleedkamers en kantine nog steeds dicht & wordt er verwacht dat je alleen komt trainen wanner je geen gezondheidsklachten hebt (https://www.knkv.nl/faqcorona/).

De Coronarichtlijnen voor op de accommodatie gelden ook nog steeds, dit houdt in dat je via het pad langs de LHV kantine naar het veld loopt, je (als 18-plusser) 1,5 meter afstand houdt van elkaar, bidons buiten gevuld kunnen worden en ouders de kinderen bij het hek kunnen brengen en halen. De toiletten zijn beschikbaar, maar het is handig als je thuis voor vertrek naar het toilet gaat. Lees de huisregels gerust nog even door op https://www.antilopen.nl/ci/corona-huisregels-antilopen

Het zal af en toe best fris zijn om buiten te trainen, maar daardoor niet minder lekker! Sokken hoog optrekken, thermo-shirt aan, handschoenen aan en je bent klaar om te gaan. Wanneer de weersomstandigheden té ongeschikt zijn om te gaan trainen, zullen jullie hierover horen via de eigen trainers.

Dan nu het trainingsschema! Die ziet er als volgt uit:

 

 

Zaterdag 09:30-10:30

 

Zaterdag 10:30-11:30

Zaterdag 11:30-12:30

Veld 1

E1, E2 en E3

D1

 

B1 en B2

 

Veld 2

Kangoeroes

C1

 

C2, C3 en B3

 

Veld 3

 

F1 en F2

 

D2 en D3

C2, C3 en B3

 

Tot snel!

 

Groet,

De JTC

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×