hoi

BESTUURSBESLUIT - TIJDELIJK GEEN CONTRIBUTIE-INNING

Michel Lerou

19-01-2021

Reageer

Over de maanden januari en februari zal GEEN contributie worden geïncasseerd. Hoe zijn we tot dit besluit gekomen?

 

JAV

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 6 november 2020 hebben we ons voorbereid op een mogelijk negatief financieel scenario. De volledige sluiting van de kantine/baractiviteiten in combinatie met een doorlopende zaalcompetitie was het meest negatieve scenario. Geen aanvullende opbrengsten, maar wel maximale kosten want de zaalperiode is de duurste van het jaar.

GEEN ZAALCOMPETITIE VAN START

Het is sinds 16 december praktisch onmogelijk om onze leden te voorzien van een sportaanbod. De huidige maatregelen verbiedt ons om binnen te sporten, en buiten trainen is op dit moment nog geen reële optie vanwege de weersomstandigheden. De 1,5 meter maatregelen binnen de teamsport boven de 18 jaar zijn in zoverre beperkend dat de korfbalsport niet normaal beoefend kan worden. Het besluit vanuit het KNKV dat er geen zaalcompetitie meer gestart zal worden (muv de Korfballeague), maakt dat ook wij als bestuur en TCs een streep door de zaalperiode hebben gezet. Er zal dus ook geen zaaltraining meer plaatsvinden.

UITVRAAG

Bij een eerdere uitvraag omtrent de inning van de contributie, gaven de meeste leden aan contributie te willen betalen mits er ook gezorgd werd voor een alternatief doorlopend sportaanbod – anders dan regulier trainen en competitie. Gezien de huidige situatie, is dit op het moment – en al sinds half december – lastig tot niet te realiseren.

CONCLUDEREND

De optelsom maakt dat vanwege het verbod op binnen trainen het sportaanbod van 16 december tot minstens 8 februari feitelijk nihil is en daarnaast valt er door de afgelasting van de zaalcompetitie een zeer groot deel van de zaalkosten weg. Dit geeft de aanleiding als ook de mogelijkheid om de contributie-inning voor januari en februari 2021 te schrappen. Vanaf 1 maart zal de contributie-inning zoals nu uitziet hervat worden. Dit besluit past binnen een verantwoord financieel resultaat over seizoen 2020-2021. Mochten hier vragen over zijn, richt je tot penningmeester@antilopen.nl of Michel Lerou.

UITZICHT

Er wordt op het moment nagedacht over trainen binnen de geldende richtlijnen. Dit zal zich richten op de buitenlucht, dus veldtrainingen. Wij vragen nog even uw geduld, berichtgeving over de mogelijkheden tot sporten volgt via de site, nieuwbrief, op sociale media en via de app-groepen van de teams en trainers. 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×