hoi

Gezocht: Clubmanager ledenmanagement

Lieke Pouwels

18-01-2021

Reageer

Ben jij na het lezen van het voorstellen van Franny als clubmanager financiën enthousiast geworden en zie jij het misschien wel zitten om je ook op deze manier in te zetten voor de vereniging? Dan is dit jouw geluksdag, want wij zijn hard op zoek naar een nieuwe clubmanager ledenmanagement. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan snel verder...

 

Als clubmanager ledenmanagement ben je verantwoordelijk voor de ledenbinding en – wervingsactiviteiten binnen de vereniging. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar met behulp van andere leden die in kleine clubjes allerlei activiteiten oppakken. Als clubmanager is het de bedoeling dat jij de lijnen uitzet en ervoor zorgt dat deze mensen lekker aan de slag kunnen en hun leuke creatieve ideeën in de praktijk kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan de pubquizzen en jeugdactiviteiten, maar ook de gastlessen op verschillende scholen en de open trainingen. In onderstaand model kan je zien welke clubjes er precies onder jouw verantwoordelijkheid vallen: 

Daarnaast heb je veel contact met de clubmanager communicatie en zal je samen met deze clubmanager en het bestuurslid een driehoekje vormen. Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Of heb je misschien nog vragen hierover? Dan kan je contact opnemen met Lieke Pouwels door te mailen naar LiekePouwels@antilopen.nl. Wij hopen natuurlijk dat we jou binnenkort mogen verwelkomen als nieuwe clubmanager!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×