hoi

Wie doet wat @Antilopen? Voorstellen Clubmanager Financiën

Zoé Fransen

05-01-2021

Reageer

De afgelopen jaren is er een hoop veranderd binnen Antilopen, een nieuw bestuur, een nieuwe verenigingsstructuur. Maar wie doet nu eigenlijk wat? En bij wie kan je terecht als je vragen hebt omtrent de kantine, ledenwerving of de coronamaatregelen? De komende weken nemen we je mee en introduceren we de huidige clubmanagers van Antilopen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Én de belangrijkste vraag; wat vinden ze zo fijn aan onze club?

 


We trappen af met Franny van Woerkom, onze clubmanager financiën. Franny is 35 jaar oud, korfbalde lang bij OVVO, maar kreeg na een verhuizing naar Amersfoort (en de afstand naar Maarssen dus eigenlijk te groot werd), de kans om samen met Maarten in Antilopen 3 te spelen en toen was de keuze snel gemaakt! Maarten is inmiddels gestopt, maar Franny korfbalt fanatiek én met veel plezier door in Antilopen 3. Vandaag vertelt zij wat het zijn van clubmanager financiën precies inhoudt en waarvoor je allemaal bij haar terecht kan.

Omschrijf je functie in één zin…

Het is de bedoeling dat ik de schakel ben tussen de financiële commissies en het bestuur, een vraagbaak voor alle financiële vragen vanuit de vereniging.

Wat organiseer jij zoal?

Zelf organiseer ik de jaarlijkse Grote Club Actie. [ Afgelopen jaar zijn er overigens 700 loten verkocht, wat resulteerde in een mooie opbrengst van €1625 voor de club!]

 Waarvoor kunnen leden bij jou terecht?

Leden kunnen bij mij terecht met vragen over declaraties, ideeën voor de vereniging, of andere vragen die met geld te maken hebben ;-)

Waar ben je het meest trots op dat je met je commissie hebt bereikt?

Ik ben heel trots op de mensen in de commissie zelf, aangezien zij erg zelfstandig opereren en eigenlijk geen hulp van mij nodig hebben. Rein heeft een geweldig financieel team opgezet en is zelf samen met Martin de kar van de sponsorcommissie gaan trekken.

Wat is het geheim van een goede samenwerking?

Communicatie is erg belangrijk, zonder goed overleg kom je er niet.

Wat wil je graag bereiken dit jaar?

Ik hoop dat ik me nog meer kan verdiepen in alle zaken die spelen in de financiële commissie, weten hoe alles werkt en dat mensen mij weten te vinden als er vragen zijn. Tevens merk ik dat het voor mijn persoonlijke ontwikkeling ook een mooie uitdaging is, je bent nooit te oud om te leren.

Wat maakt Antilopen een mooie club?

Antilopen is een mooie club, er lopen ontzettend veel mensen rond die willen helpen en elk op hun eigen manier een steentje bijdragen aan de club. Door verschillende acties en activiteiten blijven we contact houden met elkaar nu we niet kunnen korfballen en dat is mooi om te zien.

 

De volgende clubmanager die we aan je voor gaan stellen is Laura, clubmanager communicatie, stay tuned…

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×