hoi

Just married! Antilopen en Muta sport geven elkaar een 5-jarig ja-woord

Laura Honders

21-11-2020

Reageer

Antilopen heeft in Muta sport een partner gevonden voor de komende 5 jaar! In een exclusieve deal hebben de Leusdense korfbalclub en kledingspecialist voor sportend Nederland afgesproken dat Antilopen Muta kies voor al haar korfbalgerelateerde materialen. Het in 1996 ontstane Friese bedrijf is geen onbekende van Antilopen. Zo is ons mooie Antilopenshirt in samenwerking met Muta gerealiseerd en wordt ook alle sponsorkleding door het bedrijf bedrukt!

Het moge duidelijk zijn dat sponsoring voor Antilopen heel belangrijk is, zeker nu de kantine inkomsten zeer sterk teruglopen en kosten voor zaal- en veldhuur wel doorlopen. 

Naast een jaarlijkse bijdragen voor Antilopen, gaat Muta, de eigenaar van de grootste webshop voor korfballend Nederland www.korfbaltotaal.nl, ook de Antilopen webshop beheren. Hier kunt u in de toekomst alle Antilopen wedstrijdkleding, korfbalmaterialen en Antilopen-merchandise (denk aan de spullen van de Antilopen Supporters Vereniging) aanschaffen.

Deze exclusieve deal loopt vanaf 1 november 2020 en is mede tot stand gekomen met behulp van Ramon Eijnthoven  en de kledingcommissie. Graag wil ik Martijn Zwart (Muta) en Michel Lerou bedanken voor het meedenken bij het opstellen en de financiële doorrekening van het contract.

We informeren jullie spoedig over hoe jullie kunnen gaan bestellen!

Namens de sponsorcommissie.

Rein van Soest & Martin de Vos

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×