hoi

Feestmaand december: Oliebollenactie

Lieke Pouwels

16-11-2020

Reageer

In de feestmaand bieden wij onze leden de mogelijkheid de club financieel te steunen. Hiervoor hebben wij een aantal leuke en lekkere acties bedacht door de hele maand december, te beginnen met de oliebollen actie! Bestel snel de lekkerste oliebollen van het land. Arjan Verschoor bakt de heerlijke oliebollen al vele jaren met zijn werk bij Bartimeus en zal ze dit jaar voor Antilopen bakken. Lees hieronder snel verder hoe jij deze oliebollen kan bestellen:

 

U kunt de oliebollen kopen in zakken van 10 stuks. Voor die 10 oliebollen betaald u 9 euro, maar u kunt natuurlijk meerdere zakken bestellen. Door deze oliebollen te kopen steun je de club. Om de oliebollen te bestellen moet je het volgende Google Formulier invullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfT-m08vrR7m_uhElAGQsJSr0iui203tMZy-rp9Ks9QOBgJ2A/viewform . Bestel snel want op = op!

Vervolgens moet je het bedrag overmaken en kan je op zaterdag 19 december de heerlijke oliebollen ophalen bij de kantine, meer info over het ophalen van de oliebollen volgt nog. Informatie over de oliebollenactie kan je ook vinden in een aparte sectie op de website onder 'Actueel', daar staat een kopje 'Oliebollen actie', waar ook een link staat naar het bestelformulier. (https://www.antilopen.nl/ci/december-acties)

De oliebollen zijn prima in te vriezen, zodat ze met oudjaar kunnen worden gegeten. Bestel dan wel een extra zak, want waarschijnlijk kunt u de smaak niet weerstaan!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×