hoi

In huidige tijden is sponsoring van groot belang voor amateursportverenigingen

Laura Honders

12-11-2020

Reageer

Het is nog maar een paar weken geleden. Antilopen A2 speelde op zaterdagochtend nog zijn voorlopig laatste wedstrijd. Na de wedstrijd werden foto’s gemaakt met sponsor Jan Kleine Rijopleidingen (https://www.kleine-rijopleidingen.nl/). De rijschoolhouders, die twee Antilopenteams van mooie shirts voorziet zijn trots op het feit dat ze een bijdrage kunnen leveren aan sportende jeugd in Leusden. En voor KC Antilopen zijn de sponsorbijdragen extra welkom in tijden dat er geen kantineomzet is en wel kosten gemaakt worden door de vereniging. Kortom, een goed moment om ook de sponsor nog even in het zonnetje te zetten!

IVDW-20201010-0030.jpg

Kleine Rijopleidingen heeft een hele goede naam in Leusden en omstreken. Jeugdige bestuurders leren de fijne kneepjes van ervaren en zeer kundige instructeurs. Dit zorgt voor een veel grotere slagingskans bij het rijexamen. Vanwege de enorme interesse in Kleine Rijscholen zijn Lianne en Jan al een tijd opzoek naar versterking van hun team. We hopen, met deze publicatie en verwijzing naar de vacature, als KC Antilopen ook wat terug te doen voor onze sponsoren.   

IVDW-20201010-0004.jpg

De vacature is te vinden via deze link.  https://www.kleine-rijopleidingen.nl/vacature

De komende weken kunt u ook informatie verwachten over de andere sponsoren van KC Antilopen. Nogmaals, daarmee hopen we als vereniging ook wat terug te kunnen doen voor de sponsoren. Heeft u een idee hoe we hen zouden kunnen helpen, laat het ons (Martin en Rein) gerust weten!

Vanuit de sponsorcommissie van KC Antilopen – Martin de Vos

 

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×