hoi

OMA vind het goed

Gerke Haalboom

11-11-2020

Reageer

Helaas zijn we maar al te goed bekend geworden dit jaar met de woorden: Corona en OMT. Het OMT (Outbreak Management Team) adviseert Rutte & Co. De beslissingen die daar genomen worden hebben direct invloed op hoe wij nu ons leven kunnen beleven. Ze hebben invloed over of we nog wel na ons werk/school kunnen gaan. Ook of wij van ons geliefde sport kunnen genieten. Hetzij zelf doen of op de tribune zitten. Misschien zelfs wel een bar dienst draaien. Het OMT adviseert in grote lijnen. Wat heeft dat te maken met onze geliefde club KC Antilopen? 

De club heeft ook een groepje mensen verzameld die de vertaalslag maken richting onze club. Na elk persmoment of wijziging van beleid is er een schrijven hierover te lezen van Laura. Deze groep mensen opereren onder de naam: OMA.

O = Outbreak

M = Management team

A = Antilopen

Na overleg tussen de SV en OMA heeft de SV toestemming om zaterdag as de mondkapjes te distribueren vanuit de kantine. Hoe? Simpel. Je komt binnen via de sporthal met een mondkapje op. In de gang om de hoek staat de wel bekende SV stand. Na controle of je op de SV leden lijst staat krijg je je Antilopenmondkapje. Deze is verpakt in een plastichoesje. Na ontvangst ga je na buiten om aldaar eventueel je mondkapje te bewonderen. Zorg dat er geen opstopping of groepsvorming ontstaat in de gang. Als wij ons aan deze regels houden vind OMA het goed.

 

Sta ik wel op de SV ledenlijst? Kom gewoon. Zeker als je een mondkapje met logo wilt. Als je niet op de lijst staat zetten we je erop. Ben je gelijk voor een heel jaar lid van de gezelligste supportersvereniging van korfbalminnend Nederland. Zijn er meerdere gezinsleden lid van de SV? Laat 1 gezinslid komen die ook voor de andere ophaalt. Common sense (gezond verstand). Iedereen kan lid worden van de SV. Of je nu speler/partner/ouder/grootouder of andere vorm van belangstelling hebt in de korfbal vereniging Antilopen. We hebben meer dan voldoende kapjes in voorraad.

 

De oorlogskas van de SV is niet zo groot als van bv: Paris SG, Manchester City, Real Madrid, Juventus of...... Er is dus geen geld om een influencer te betalen om een gelikte promo te maken. Ook geen geld voor een fotomodel in een niemanddalletje met mondkapje bij het Henschotermeer. Al betwijfel ik dan wel of je dan wel na het mondkapje kijkt. Daarom maar deze selfie:

Tot zaterdag tussen 2 en 4 uur smiddags.

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×