hoi

Wel of geen korfbal? Input gevraagd

Michel Lerou

20-10-2020

Reageer

Beste Antilopers/ouders van jeugdleden,

Op 12 maart kwam het besluit dat de zaalcompetitie 2019-2020 werd stilgelegd. Een unieke situatie, het luidde een vroegtijdig einde van het officiële seizoen in en op een bijzondere manier werden eindstanden bepaald, danwel vergeten. De veldcompetitie werd niet eens meer gestart. 
Nu 7 maanden later blijkt het stilleggen niet zo uniek, want het herhaalt zich weer. De periode van aangepast trainen is weer aangebroken en weekenden zijn voorlopig wedstrijd vrij, ditmaal wel met de ervaring van eerder dit jaar. Voor de jeugd (onder 18 jaar) nochtans meer ruimte dan voor senioren om te sporten. 

Om dit ordentelijk te laten verlopen, gehoor te geven aan wensen en ideeen van onze leden als ook een overgang te maken naar de zaalperiode, die anders start dan gepland, wordt er vanaf vandaag even 2 weken niet getraind.

Vanaf dinsdag 3 november hebben wij ons voorgenomen een werkbare opzet te hebben waarin de korfballer nog altijd aan zijn/haar trekken komt. Natuurlijk binnen de regels die KNKV/NOC-NSF maar ook de Gemeente Leusden via de Verordering ons stelt. Daarbij houden we oog voor het sociale en emotionele aspect van ons verenigingsleven, maar houden ook de financiële huishouding in de gaten.

Niet iedereen maakt gebruikt van de vrijheden die ons nog wel geboden worden in het beoefenen van de sport, om uiteenlopende redenen. Om inzicht te krijgen in de wijze hoe jullie naar de komende periode kijken, doen wij via onderstaand google-formulier (zie link) graag een uitvraag. De uitkomsten trachten we zo goed mogelijk terug te laten komen in de opzet. De volgende persconferentie, op 27 oktober, kan deze opzet verder beperken of ruimte bieden. Zodra mogelijk volgt er dan een update. Via https://forms.gle/RracsukYPSSUvStz7 kom je bij de uitvraag.

We vragen ieders begrip en medewerking in deze lastige tijden. Het gaat om je eigen gezondheid als ook om die van je clubgenoten. Uit hoofde daarvan trachten we zo goed mogelijk prioriteiten te stellen maar ook duidelijkheid te geven met beslissingen.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×