hoi

Inleveren boekjes Grote Club Actie

Franny van Woerkom

09-10-2020

Reageer

Beste jeugdleden,

Het veldseizoen zit er voor de jongste jeugd alweer bijna op en dit betekent dat jullie de komende weken wat minder op het veld komen. Hierdoor wil ik jullie graag verzoeken om je verkoopboekje in te leveren als je klaar bent met verkopen. De actie loopt nog door tot in november, maar om te voorkomen dat er boekjes kwijtraken wil ik julie vragen om de boekjes weer in te leveren. Dit kan ik de doos op de bar in de kantine, of bij je trainer. De trainers die boekjes hebben ontvangen en niet bij de kantine komen om ze in de doos te doen, kunnen contact met mij opnemen.

Mocht je een vol boekje hebben en nog meer loten willen verkopen, dan zitten er nog lege boekjes in dezelfde doos. (Vergeet niet je naam en team op het boekje te zetten)

OPROEP: door alle COVID-regels zijn er misschien wat minder kinderen langs de senioren teams gegaan om loten te verkopen, Dus zit je in de senioren, en zou je een bijdrage willen leveren en kans willen maken op prijzen, koop dan online je loten!
https://clubactie.nl/lot/korfbalclub-antilopen/110002               

Misschien wil je met je team wel een SUPERLOT kopen, zie dan de volgende link: https://clubactie.nl/superlotkopen/korfbalclub-antilopen/110002

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op (f.vanwoerkom@hotmail.com / 06-36162214)

Groet,

Franny van Woerkom

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×