hoi

Antilopen te volgen via livestream

Laura Honders

09-10-2020

Reageer

Dit is de tweede zaterdag dat publiek niet meer is toegestaan langs de lijnen. De zaterdagen en ons mooie korfbalveld worden hierdoor een stuk stiller voor iedereen. Hoewel we de gezelligheid van het veld niet helemaal bij jou thuis kunnen brengen, kan dat met de wedstrijden wel! Afgelopen zaterdag konden jullie het eerste al volgen tijdens hun uitwedstrijd tegen Unitas, en komende zaterdag is het ook mogelijk om het tweede te volgen vanuit je huiskamer! 

Het eerste en tweede van KC Antilopen/Lancyr Deelen reizen komende zaterdag af naar Ermelo, om het op te nemen tegen Dindoa. En jij kunt mee! Gewoon thuis vanaf je luie stoel, droog in de woonkamer met je favoriete hapje en drankje. Je kunt beide wedstrijden volgen via de facebook livestream

KIJKTIP: Wil jij meer wedstrijden zien dan ons eerste en tweede, kijk dan eens op de sociale media accounts (Facebook of Instagram) van de clubs waar jouw favoriete team tegen speelt. De kans is groot dat er meer wedstrijden worden uitgezonden. Zo kun je bijvoorbeeld de wedstrijd Tweemaal Zes B1 - Antilopen | Lancyr Deelen B2 om 13.00 volgen via de livestream van Tweemaal Zes! 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×