hoi

Extra aangescherpte maatregelen bij KC Antilopen

Lieke Pouwels

05-10-2020

Reageer

Na de eerste publiekloze zaterdag bij onze vereniging willen wij iedereen nogmaals wijzen op de geldende corona-maatregelen. Voor de komende weken geldt nog steeds dat de kantine is gesloten en publiek niet meer welkom is langs de zijlijn, ook zijn de kleedkamers gesloten en worden kinderen weer afgezet bij het hek. Dit betekent dat de corona-huisregels die ook al eerder gecommuniceerd zijn nog steeds van toepassing zijn, met daarin de nodige aanpassingen, en we vragen daarom jullie aandacht voor het volgende:

Omdat het erg belangrijk is om een goed overzicht te hebben van de mogelijke besmettingen willen wij jullie vragen om, als je klachten hebt, je jezelf gaat laten testen, of als één van je huisgenoten besmet is met het coronavirus of getest wordt dit te laten weten aan Lieke Pouwels. Je kan dit doen door een berichtje te sturen naar 0681812468 of door te mailen naar LiekePouwels@antilopen.nl. Het is niet verplicht om dit door te geven, maar je zou de club er enorm mee helpen. Hierdoor weten wij optijd waar eventuele corona-besmettingen zijn en welke teams er eventueel uitgehaald moeten worden op een zaterdag. De informatie die je doorgeeft wordt ook niet gedeeld met andere clubs en partijen. Dit blijft privé.

Daarnaast willen wij iedereen nogmaals wijzen op de geldende huisregels m.b.t. corona. Bij deze regels geldt dat de veldwachter altijd gelijk heeft en discussie met de veldwachter over de geldende regels niet mogelijk is. De belangrijkste regel is dat publiek niet welkom is bij trainingen en wedstrijden. Op deze regel bij trainingen en thuiswedstrijden gelden wel twee uitzonderingen:

  • Als er ondersteuning noodzakelijk is bij de sportactiviteit van een sporter is het toegestaan om één ouder/verzorger op de sportlocatie aanwezig te laten zijn. Voor deze persoon geldt ook dat het daar geldende protocol nageleefd moet worden.
  • Als de sportlocatie buiten de eigen woonplaats is, mag een ouder bij een speler uit een jeugdteam blijven kijken. Zorg daarbij wel zoveel mogelijk voor het carpoolen. Blijven kijken kan in dit geval, maar zorg hierin voor het naleven van de regels.

Mocht jij als ouder binnen deze uitzonderingsregel vallen en hiervan gebruik willen maken, dan dien je dit te melden bij de trainer van het team én bij de corona-coördinator Ronald, via RonaldAbbring@antilopen.nl. Voor de uitwedstrijden geldt dat de ouders die rijden voor deze wedstrijd worden gezien als teambegeleiding en zij mogen de accommodatie dus wel betreden. Zij worden niet gezien als toeschouwers en mogen dus wel blijven kijken naar de wedstrijd. Wel dient het aantal chauffeurs beperkt te blijven, dus niet voor elk kind een chauffeur.

Ter herinnering gelden nog steeds de volgende huisregels: https://www.antilopen.nl/ci/actueel/view/5091. Lees deze ook weer even goed door en kom voorbereid naar de trainingen en wedstrijden. 

Tot slot:

  • Blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden last heeft van bovenstaande klachten
  • Gebruik je gezonde verstand

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×