hoi

Verzoek: Rijschool Kleine op zoek naar instructeurs

Laura Honders

15-09-2020

Reageer

Antilopen is verheugd dat ook aankomend seizoen de rijschool van Jan Kleine weer op de shirts van een tweetal ploegen te zien is. Daarover zullen we snel meer berichten, maar nu willen we als vereniging ook graag wat terugdoen voor deze Leusdense ondernemer. En u kunt ons daarbij helpen!

Bij Kleine rijscholen hebben al heel wat Antilopenleden het befaamde roze papiertje gehaald, tegenwoordig natuurlijk van plastic en ter grootte van een bankpas.

In de regio Eemland staan ze bekend als zeer kundig en uiterst betrouwbaar. Er wordt veel aandacht besteed aan het juiste contact met de leerling tijdens de rijles. Daarnaast zorgen heldere instructies tijdens de lessen dat de slagingskans bij het rijexamen veel groter is.

Iedereen is welkom bij Kleine rijscholen. “Zo helpen we bijvoorbeeld mensen met ADHD, Autisme, examenvrees, rijangst en kan je met faalangst ook bij ons lessen. Als je een lichamelijke beperking hebt hebben we ook mogelijkheden, zoals o.a. een gaspedaal links.

We geven les op de manier die bij jou past en we begeleiden je zodat je uiteindelijk zeker in de auto zit. Rust en overzicht zijn hierbij belangrijke onderdelen. We werken samen, dat is de sleutel voor succes.”

Vanwege de enorme interesse in Kleine Rijscholen zijn Lianne en Jan al een ruime tijd opzoek naar versterking van hun team van instructeurs. Vooralsnog is het helaas niet gelukt om de geschikte vrouw of man aan het team toe te voegen. Mocht u interesse hebben in deze leuke afwisselende baan, neem dan contact met hen op.

De vacature is te vinden via deze link.  https://www.kleine-rijopleidingen.nl/vacature

Antilopen post nu dit item op haar website, in de hoop dat we als vereniging iets terug kunnen doen voor onze sponsoren. Dus bent u geïnteresseerd, of kent u iemand die deze job mogelijk zou kunnen vervullen? Neem dan contact op nav de vacature.

Tot slot, delen via Sociale Media wordt gewaardeerd! 

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×